• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

hołm.peel

Ldrozd

Piszę skrypty w zeszycie.
Reaction score
2
Czołem,
jestem posiadaczem domeny w home.pl, poki co spisuja sie jak tako. Byc moze wykupie u nich jakas usluge. Pytanie jest czy warto i zwracam sie z nim (pytaniem) do Was. Ktos mial do czynienia z ta firma? Bede wdzieczny za odpowiedzi klientow tego serwisu.
:peace:

edit: "w" mi ucieklo ;<
btw skad wiedziales :D

Mam u nich pare domen, miałem również serwerek wirtualny na stronę ale wyszło na to, że kasują jak cholera mimo tego, co napisali w promocji.

Dlatego przesiadłem się na nazwa.pl

Home.pl - lepszy support (cena przekłada się na jakość)
Nazwa.pl - same ciule (tanio i ciulowo)

Ja mam 2 domeny w "home nie wiadome" xD I jest git mialem problemy z dns napisalem maila do nich i problem byl rozwiazany xD

pchacie się w takie g.na za darmo/po złotówce, a potem będziecie marudzić, że musicie ponad stówkę za kolejny rok zapłacić.

Kupcie sobie domenkę w masternet.pl (12zł) i za przedłużenie 50zł na kolejny rok będziecie płacić.

@MrBAD
fajnie co? A ja wole zapłacić te 100zł niż po tygodniu zobaczyć, że mastersuperhipernet przestał istnieć.

Jakbyś trochę siedział w temacie, to wiedziałbyś, że MasterNET.pl to najbardziej znana, Polska firma oferująca takie usługi. Zapraszam na forum tematyczne, np WebHostingTalk.pl, zamiast siedzieć tutaj, opowiadać głupoty i zniechęcać ludzi do zakupu w solidnej firmie.

MasterNET istnieje 6 lat, cały czas oferuje usługi bardzo dobrej jakości i wyobraź sobie, że ten jak to ująłeś "mastersuperhipernet" nie przestanie istnieć.

A jak wolisz płacić 100zł za przedłużenie - płać, ja nie zmuszam.

Back