• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Homepay - wypłata

Status
Not open for further replies.

cyna

New Member
Reaction score
2
Cześć. Mam problem z wypłaceniem środków z homepaya. W zakładce wypłata nie ma nic sugerującego możliwość wypłaty, żadnego przycisku wypłać etc. W zakładce saldo mam taką opcję, ale tam są środki z przelewów, a chodzi mi o te z sms. Pisałem do nich, ale jak dotąd nie odpisali.

możliwość wypłaty jest dopiero 7 dnia każdego miesiąca za miesiąc poprzedni i trzeba mieć uzbierane minimum 50zł..

możliwość wypłaty jest dopiero 7 dnia każdego miesiąca za miesiąc poprzedni i trzeba mieć uzbierane minimum 50zł..

Dzięki za szybką odpowiedź.

Close.

Kawon - Odpowiadając na głupie pytania sprawiasz że następnym razem czysto teoretycznie ten ktoś zada jeszcze głupsze pytanie bo - po co ma szukać jak może zapytać od razu na polish board, raz się udało to może uda się drugi raz. Powiedzmy że ten temat zobaczy kilka innych takich osób które też założą podobny wątek... więc k***a, przestańmy odpowiadać na takie pierdoły.

Kawon - Odpowiadając na głupie pytania sprawiasz że następnym razem czysto teoretycznie ten ktoś zada jeszcze głupsze pytanie bo - po co ma szukać jak może zapytać od razu na polish board, raz się udało to może uda się drugi raz. Powiedzmy że ten temat zobaczy kilka innych takich osób które też założą podobny wątek... więc k***a, przestańmy odpowiadać na takie pierdoły.

Dokładnie. Zresztą, wszystko to, co napisał kawon znajduje się na tej samej stronie na której generuje się raport w homepay - mistrzostwo marnowania czasu i oczu.

Status
Not open for further replies.
Back