• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

hosteam a ddos

ximmy

Member
Reaction score
6
Dotej pory kozystalem z ovh, ale szukuje sie zmiana na cos co daje bezpieczeństwo przed ddosem.
Ma ktoś doświadczenia związane z hosteamem ?

Jeszcze nigdy w swoim życiu nie widziałem na PB tak doskonałej odpowiedzi jak @up...
Mimo, że nie jest Polakiem (chyba), i jest to jego pierwszy post na PB, zapamiętam go...

Uczmy się wszyscy....

Co do HosTeam, większość otsów gdzie gra 700 osób ma hosting w tej firmie... Raczej są najlepsi na rynku... (chyba)

Jeszcze nigdy w swoim życiu nie widziałem na PB tak doskonałej odpowiedzi jak @up...
Mimo, że nie jest Polakiem (chyba), i jest to jego pierwszy post na PB, zapamiętam go...

Uczmy się wszyscy....

Co do HosTeam, większość otsów gdzie gra 700 osób ma hosting w tej firmie... Raczej są najlepsi na rynku... (chyba)

Użyłem google translate, ale to jest do bani. :D

Witam serdecznie,
Prosimy o zdanie się na nasz wydział, gdyby pojawiły się jakieś ataki wskazanym jest aby wysłał Pan logi na [email protected]
Zrobimy wszystko co w naszej mocy aby unieszkodliwić atakującego.

Z Wyrazami Szacunku, Warszawski Wydział do walki z Cyber-przestępstwem

CloudFlare jest dobre, jeśli zapłaci 200 euro, ale tylko chronić stron ataków świder nie rozgrywki

English: Cloudflare is only good if you pay 200 euro for the ddos protection. And it will only protect website not gameplay

Back