• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

HyperCam 2 jak nagrać wyśmienicie?

book of my life

New Member
Reaction score
1
Mam HyperCam 2.27.1 i chce nagrac z tibii obraz gameplay poprostu
bawie sie w ustawieniach to albo straszne lagi są albo filmik jakiś przyśpieszony
zna ktoś optymalne ustawienia do HyperCam 2?

camtasia studio się chyba jeszcze nadaje ;P

Ale camtasiowego projektu chyba nie da się otworzyć w sony vegasie/AF, obrabiać można tylko przez camtasia studio. Przynajmniej tak było kiedyś.

No to Fraps, dxtory, bandicam. Tylko nie jakiś przedpotopowy hajpercam, bambo prośba.

a jeszcze jedno pytanie mam w tym temacie
jak nagram filmik odpalam go na kompie to jest normalnie w łądnej jakości tylko że jak go wstawiam na youtuba jest już gorzej owszem jest do wyboru 720p i jest normalnie ładnie, tylko jak zrobić żeby nagrywać już ładnie w 360p jak ktoś ma słabego neta i HD nie respektuje :p

a jeszcze jedno pytanie mam w tym temacie
jak nagram filmik odpalam go na kompie to jest normalnie w łądnej jakości tylko że jak go wstawiam na youtuba jest już gorzej owszem jest do wyboru 720p i jest normalnie ładnie, tylko jak zrobić żeby nagrywać już ładnie w 360p jak ktoś ma słabego neta i HD nie respektuje :p

Nie rozumiem ale jest kilka kodeków do kompresji, do jak najbardziej stratnej kompresji i jak najniższej wadze pliku polecam mój preset z APP:

20121203191215642.png

Lanceq skorzystałem z twojej propozycji i bandicam sobie zainstalowałem i jestem zaodwolony ;D
tylko nie wiem o co ci chodzi z tą kompresją :P

Przy renderowaniu jest kompresja stratna lub bez, jak nie obrabiasz po nagraniu w programie to Ci ta wiedza nie potrzebna ;p

a wiesz może czemu mam problemy z odtwarzaniem niektórych filmów próbuje w BestPlayer SubEdit media player classic i niektóre filmy laguje jak je zapisuje w mpeg4

Back