• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Ile Dedyk pomieści graczy bez lag

Da rade zeby ots stal wogole na Windows 2003 Web Edition Enhanced czy tylko da rade na standard edition.W cenie duza roznica pierwszy za 60 a drugi za 120.

Da rade.

To to samo.
No właśnie nie. Doczytaj, różnica jest głównie w szafach, w których stoją serwery, switchach, które je obsługują i łączu, do którego są podłączone.

u mnie, gdzie tez trzymam inne rzeczy, kilkanascie wersji map, backup bazy robi sie codziennie (kompresja gzipem), co niedziele usuwaja sie starsze backupy niz 7 dni jest zajete okolo ~4 GB (bez systemu oczywiscie :P)

No kurwa ja mam serwerek pół akademika mojego kumpla ma konta shell i nawet 100GB nie mam zajętego. Gdzie tam 100GB jak będzie z 30GB zajętego to jest święto :)

Łącze: 100 Mbps
Jak mi tyle na OVH pociagniesz to jestes super.

Dokładnie? 37.5% heheh
@UP 100mb/s na sieć?
Nie 100mb/s tylko 1Mbps = 128kb/s czyli 100Mbps to 12800Kb/s czyli 12,5Mb/s. To jest maxymalny download na dedyka, a upload jest 1/3 tego czyli jakieś 4Mb/s

Na takim powinieneś dźwignąć do 150 osób.

Nie 100mb/s tylko 1Mbps = 128kb/s czyli 100Mbps to 12800Kb/s czyli 12,5Mb/s. To jest maxymalny download na dedyka, a upload jest 1/3 tego czyli jakieś 4Mb/s

Na takim powinieneś dźwignąć do 150 osób.
Ja nie rozumiem Twojego postu.

100Mbps = 12,5Mb/s

Mega bits per second = Mega bits / second
(Mega bitów na sekundę)
100Mbps = 100Mb/s

Ja p******** kto Was tego nauczył?!

Back