• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Inferna/Shivera OT wasze pomysly!

Pajonk

New Member
Reaction score
0
Macie jakis pomysl co mozna dodac do serwera? Piszcie tu!
Jesli szukasz ip znajdziesz je w sekcji advertisement.

screenhunter02mar011243.jpg

screenhunter03mar011243.jpg

screenhunter04mar011247.jpg

screenhunter07mar032105.jpg

screenhunter08mar032106.jpg

screenhunter09mar032108.jpg

screenhunter10mar032109.jpg

screenhunter11mar032110.jpg

screenhunter17mar051723.jpg

screenhunter18mar051724.jpg

screenhunter20mar051725.jpg

Kolego ale temat jest nie zgodny z regulaminem, tu raczej graczy nie znajdziesz.

Punkty 5 w regulaminie a dokładniej "nie wolno...pokazywać map" chodź podchodzi to też pod reklamę ots.

W dupie a nie RME, I wypierdalaj z tym gównem bo aż szkoda patrzeć na to robisz 2 servery przy czym gra 0 osób na obu weź przykład z Tala~ 1600 osób na serwerze drugi też sobie radzi.
A nie jakieś gówno z zerżniętym lajem z tibiacom.
Piszesz że graczom podoba się ten ots a ja myślę że to twoje drugie konto, pozatym syf syf syf i jeszcze raz syf! nawet reklamy nie ma.
Nazwa ots zerżnięta nie umiesz wymyślić swojej ?
I mam nadzieje że Sn3jk usuniesz ten temat.

@edit

Lanceq weź go potyraj bo ja nie mam sił.

ale sie bulwersujesz haha jestes fanem jakiegos realotsa? zapraszam o 18 wszystkich chetnych!

Poczekaj aż wróci nasza polishboardowa GIMBAZA to zostaniesz tu zjechany od góry na dół :D

Co do tematu to serwery lipne, poza tym zły dział wybrałeś, bo to podchodzi pod promowanie serwera, a poza tym tu nie znajdziesz graczy ;)
Pozdrawiam
Kawon

PS: Dla Ciebie Sir Kawon

no proste my już z lanckiem i donajem szykujemy nasz aresnał by zflejmować cie niczym amerykanie napalemem wietnamców es;s

Poczekaj aż wróci nasza polishboardowa GIMBAZA to zostaniesz tu zjechany od góry na dół :D

Co do tematu to serwery lipne, poza tym zły dział wybrałeś, bo to podchodzi pod promowanie serwera, a poza tym tu nie znajdziesz graczy ;)
Pozdrawiam
Kawon

PS: Dla Ciebie Sir Kawon

wlasnie teraz robisz reklame gawron

To rzeczywiście reklamę mu zrobiłem swoją wypowiedzią :D teraz tam tłumy pójdą, upadnie real tibia i wszystkie otsy, bo pójdą na Inferne!

Back