• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

internet bezprzewodowy

Orange i iPlus stanowczo odradzam czesto maja zwiechy i sie rozlaczaja.

Ja osobiscie internet bezprzewodowy mam z PLAY , ale rowniez nie polecam , 4 GB transferu ( tyle mi starcza do lapka) , ale ciagle sie zawiesza , przerywa , uroki owego lacza : (

Tez jest faktem w miejscowosci w ktorej mieszkam orange i plus maja jedynie gprs/edge a era 3G

Tez jest faktem w miejscowosci w ktorej mieszkam orange i plus maja jedynie gprs/edge a era 3G

Właśnie dzwonili do mnie z orange i chcieli mi dać za 120 zł, tylko nie spytałem jaki transfer i limit :peace:

Czekam na telefon od nich...

Właśnie dzwonili do mnie z orange i chcieli mi dać za 120 zł, tylko nie spytałem jaki transfer i limit :peace:

Czekam na telefon od nich...

to już nawet mój dziadek wie, że na telefony z orange się ma wyjebane ;/ oni Ci tam królestwo za 7 górami dadzą jak dobrze zapłacisz ;/

Orange Technologia CDMA NIE GPRS
Ja mam orange free dom pro (CDMA). Powiem ci że na wsi ściąga mi po nawet 300kb/s+ ale ma limity 3gb. Co najlepsze net się nie rozłącza i jest stabilny trochę ma duże pingi z limitem po 80+ ;/ bez 90/100+
Na wsi gdzie nie można mieć kabla i ratuje tylko radiówka z sieci orange, play, era, plus i inne polecam Orange Free Dom Pro (CDMA)

Szczerze powiedziawszy to takie pieprzenie z tym internetem.
Większość internetów bezprzewodowych jak iPlus, Orange itp to szajs... Każdemu będzie odbierał inaczej, jednemu ładnie ,a za to innemu już nie. Najlepiej poczytaj na googlach jak danych internet odbiera w Twoim mieście i wtedy się zdecyduj.

Last edited:
Szczerze powiedziawszy to takie pieprzenie z tym internetem.
Większość internetów bezprzewodowych jak iPlus, Orange itp to szajs... Każdemu będzie odbierał inaczej, jednemu ładnie ,a za to innemu już nie. Najlepiej poczytaj na googlach jak danych internet odbiera w Twoim mieście i wtedy się zdecyduj.

W Poznaniu raczej każdy odbiera dobrze :thumbup:

Era Blueconnect ma najlepszy zasięg i najrzadziej zrywa, natomiast najszybciej działa Orange Freedom Pro

No właśnie ja ogólnie potrzebuje, a jakieś wyjazdy czy coś, nie do chaty ;d i chyba blue wezme :thumbup:

Back