Jeszcze jedno, jak zrobić żeby np: ten kod co dostajesz sms'em mozna by wpisac w tibii jako zalogowany np: "!kod xxxxxxx" i daje temu graczowi dany item. A jak sie wylogouje i zaloguje znow to zeby mogl jeszcze raz go wpisac (mowie tutaj o swiecie PVP-ENFO WAR (ED,MS,EK,RP)) do 9godzin, bo ten kod moze dzialac tylko 9 godzin. Jak zrobic taki skrypt jak np: na pvpengo.no-ip.org? tam dostajesz kod, wpisujesz go wlasnie taka komenda !kod xxxx i dostajesz item, jak padniesz to znow mozesz go wpisac i znow dostaniesz?
A moim zdaniem to niewiem co wy tutaj kurwa robicie, po co mi piszecie że mi nie pomożecie i mogę teoretycznie spierdalać skoro ja nie oczukuję takiego głupiego gadania tylko pomocy...
Gadkę zostawcie dla siebie, niewiem co wy na jakichkolwiek forach robicie... Nie którzy z was zapewne też się dowiedzili ale jak widać samolubstwo... No cóż, skoro nie macie zamiaru pomagać to się nie wypowiadajcie, takie "nabijanie postów".
#Topic
Czy jest ktoś jest mi w stanie pomóc?
jesli ktos mial by to napisac to napewno za pieniadze a za darmo nikt tego nie zrobi go nikt nie lubi ludzi którzy kradna innych pomysly... co jeszcze mam ci udostepnic z pvpenfo.pl i edge ots?A moim zdaniem to niewiem co wy tutaj kurwa robicie, po co mi piszecie że mi nie pomożecie i mogę teoretycznie spierdalać skoro ja nie oczukuję takiego głupiego gadania tylko pomocy...
Gadkę zostawcie dla siebie, niewiem co wy na jakichkolwiek forach robicie... Nie którzy z was zapewne też się dowiedzili ale jak widać samolubstwo... No cóż, skoro nie macie zamiaru pomagać to się nie wypowiadajcie, takie "nabijanie postów".
#Topic
jesli ktos mial by to napisac to napewno za pieniadze a za darmo nikt tego nie zrobi go nikt nie lubi ludzi którzy kradna innych pomysly... co jeszcze mam ci udostepnic z pvpenfo.pl i edge ots?
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale to nie podchodzi pod "pomoc" tylko pod "zróbcie mi i spierdalajcie, a jak nie, to też".A moim zdaniem to niewiem co wy tutaj kurwa robicie, po co mi piszecie że mi nie pomożecie i mogę teoretycznie spierdalać skoro ja nie oczukuję takiego głupiego gadania tylko pomocy...
#Topic