• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Item...

Status
Not open for further replies.

GarQet

Own3d!
Solutions
14
Reaction score
81
Witam, chciałbym się zapytać jak zrobić aby z smsshopu dawało danemu IP id itema na 9godzin?

Zrobic na przedmiot w items.xml decayTo na 0 oraz duration na 1944000.

Jeszcze jedno, jak zrobić żeby np: ten kod co dostajesz sms'em mozna by wpisac w tibii jako zalogowany np: "!kod xxxxxxx" i daje temu graczowi dany item. A jak sie wylogouje i zaloguje znow to zeby mogl jeszcze raz go wpisac (mowie tutaj o swiecie PVP-ENFO WAR (ED,MS,EK,RP)) do 9godzin, bo ten kod moze dzialac tylko 9 godzin. Jak zrobic taki skrypt jak np: na pvpengo.no-ip.org? tam dostajesz kod, wpisujesz go wlasnie taka komenda !kod xxxx i dostajesz item, jak padniesz to znow mozesz go wpisac i znow dostaniesz?

nikt ci tego nie udostepni i nie mysl ze kokosow sie dorobisz na enfo ^^ jak 100zl zarobisz do bedzie dobrze.

Jeszcze jedno, jak zrobić żeby np: ten kod co dostajesz sms'em mozna by wpisac w tibii jako zalogowany np: "!kod xxxxxxx" i daje temu graczowi dany item. A jak sie wylogouje i zaloguje znow to zeby mogl jeszcze raz go wpisac (mowie tutaj o swiecie PVP-ENFO WAR (ED,MS,EK,RP)) do 9godzin, bo ten kod moze dzialac tylko 9 godzin. Jak zrobic taki skrypt jak np: na pvpengo.no-ip.org? tam dostajesz kod, wpisujesz go wlasnie taka komenda !kod xxxx i dostajesz item, jak padniesz to znow mozesz go wpisac i znow dostaniesz?

napisać sobie.

haha :D
za $ ktos ci to pewnie napisze...
nie wiem na ch*j tak siagac z innych serverow?

Napisze Ci to za 2000euro! ;D

Nie licz na tak zaawansowane skrypty za free tutaj... Ja przestalem releasowac rzeczy z powodu tego, ze community tu dziala w jedna strone tylko... na 1 release jest 500000 leecherow... a ja pracowac na czyjs server nie bede... tak bylo, bedzie i sie nie zmieni... ostatnie 4 lata sceny opentibia mnie dobrze o tym uswiadomilo...

Moze kiedys stworze projekt zamknietego community tylko dla tych co cos potrafia a nie tony noobow ktore sciagaja servery i zamiast sami cos zrobic to zasypuja fora pytaniami...

Odechciewa mi sie zyc gdy patrze na takie cos...

A moim zdaniem to niewiem co wy tutaj kurwa robicie, po co mi piszecie że mi nie pomożecie i mogę teoretycznie spierdalać skoro ja nie oczukuję takiego głupiego gadania tylko pomocy...
Gadkę zostawcie dla siebie, niewiem co wy na jakichkolwiek forach robicie... Nie którzy z was zapewne też się dowiedzili ale jak widać samolubstwo... No cóż, skoro nie macie zamiaru pomagać to się nie wypowiadajcie, takie "nabijanie postów".

#Topic
Czy jest ktoś jest mi w stanie pomóc?

A moim zdaniem to niewiem co wy tutaj kurwa robicie, po co mi piszecie że mi nie pomożecie i mogę teoretycznie spierdalać skoro ja nie oczukuję takiego głupiego gadania tylko pomocy...
Gadkę zostawcie dla siebie, niewiem co wy na jakichkolwiek forach robicie... Nie którzy z was zapewne też się dowiedzili ale jak widać samolubstwo... No cóż, skoro nie macie zamiaru pomagać to się nie wypowiadajcie, takie "nabijanie postów".

#Topic

Po prostu nikt ci nie napisze skryptu za free trudno to zrozumieć ... Naucz się szukać bo inaczej do niczego nie dojdziesz ;]

#Topic
jesli ktos mial by to napisac to napewno za pieniadze a za darmo nikt tego nie zrobi go nikt nie lubi ludzi którzy kradna innych pomysly... co jeszcze mam ci udostepnic z pvpenfo.pl i edge ots?

jesli ktos mial by to napisac to napewno za pieniadze a za darmo nikt tego nie zrobi go nikt nie lubi ludzi którzy kradna innych pomysly... co jeszcze mam ci udostepnic z pvpenfo.pl i edge ots?

Wszystko co jest zwiazane z zarobkiem, zawsze pojezdzam. Wiesz czemu? Bo wkurwia mnie to ze ludzie proboja zarobic kase z brakiem umiejetnosci logicznego myslenia i robienia servera na zasadzie zlepki z forum. I chyba nie tylko ja mam taki poglad...

Servery powinne byc tworzone przez ludzi ktorzy sie do tego nadaja. Ale dochodzi do was to rownie trudno jak do mojego brata ktory robi calkiem podobnie...

Nie chce lubie byc chamski ale dzisiaj juz naprawde ludzie tacy jak Ty graja mi na nerwach.

Sklep -> Store do bazy z timestampem i co kupione -> LUA Script komenda !kod XXXXX ktora sprawdza godzine zakupu XXXXX i daje odpowiedni item. WYSTARCZY POMYSLEC. Logicznego myslenia sie nie nauczysz z tutoriala...

#Topic
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale to nie podchodzi pod "pomoc" tylko pod "zróbcie mi i spierdalajcie, a jak nie, to też".

Status
Not open for further replies.
Back