• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Jak Połaczyc sie z baza danych na Inym Serverze

iMperator

New Member
Reaction score
1
czy jest taka mozliwosc zeby sie połaczyc z baza danych np na platnym serwerze hostingowym?np boo.pl jak tak to jak... xD

po IP ? Jezeli nie blokuja dostepu z zewnatrz. Dodatkowo musisz na usera miec prawa user@'%'

no to go rozwałkójym.. wywala mi taki bląnd jak odpalam ots :
Code:
[12/11/2009 15:36:05] Failed connecting to database - MYSQL ERROR: Can't connect to MySQL server on 'sql.boo.pl' (10060) (2003)

[12/11/2009 15:36:05] > ERROR: Couldn't estabilish connection to SQL database!
co to oznacza?;d

[12/11/2009 15:36:05] Failed connecting to database - MYSQL ERROR: Can't connect to MySQL server on 'sql.boo.pl' (10060) (2003)

[12/11/2009 15:36:05] > ERROR: Couldn't estabilish connection to SQL database!
Błąd połączenia do bazy - błąd mysql:
Nie można połączyć się z serwerem mysql na sql.boo.pl
Nie można ustanowić połączenia z bazą mysql.

Nie znam dobrze angielskiego ale myślę że dobrze przetłumaczyłem

Tak jakby nie mógł się połączyć z bazą mysql.
Na pewno żeś dobrze wgrał plik sql do xamppa

Tak jakby nie mógł się połączyć z bazą mysql.
Na pewno żeś dobrze wgrał plik sql do xamppa

Co ma dobrze wgrany plik do xamppa do dropowania polaczen przez serwer z zewnatrz szpecu ?

do autora
sproboj sie telnetowac na serwer na port 3306, jak Cie zdropuja to znaczy ze blokuja, jak cos tam Ci wyskoczy to musisz zmienic uprawnienia usera do bazy z ktora sie laczysz ( ale to by inny error wyrzucilo ).

Co ma dobrze wgrany plik do xamppa do dropowania polaczen przez serwer z zewnatrz szpecu ?

do autora
sproboj sie telnetowac na serwer na port 3306, jak Cie zdropuja to znaczy ze blokuja, jak cos tam Ci wyskoczy to musisz zmienic uprawnienia usera do bazy z ktora sie laczysz ( ale to by inny error wyrzucilo ).

Może poprostu ten plik coś z nim jest źle
NIE NASKAKUJ NA MNIE
bo cie zjem

To żeś mnie rozwalił Imperator hosting w boo.pl jest do celów
nie takich jak ty chcesz, tak samo mogę się założyć że xaa.pl też blokuje :)

Back