• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Jak posawic forum na linuxie?

Status
Not open for further replies.

Jensej

Member
Reaction score
8
Witam.
Mam problem, czy mogłby ktoś mi wytłumaczyć jak postawić forum na linuxie, razem z ots. Chciałbym mieć to forum razem z Ots na jednym dedyku, ale nie potrafię tego zrobic. Jakby ktoś mógł mi wytłumaczyć co mam sciągnać gdzie wpakować i jakich komend uzyć to bedzie wdzięczny. Mam nadzieje , że ktoś mi pomoże.
Jeszcze jedno pytanko, znazłem skrypt na super promocje, Na czym ona polega?

Może źwięźle i na temat, pliki masz takie same jak na np systemie Windows oraz innych ;p

Nie wiem czemu sobie komplikujesz życie, przecież jest to bardzo proste, katalog forum wgrywasz do /public_html/forum/
lub /var/www/forum/ (jak tam masz) i to wszystko robisz przez FTP lub Mc ( w mc masz wbudowaną funkcję laczenia sie z ftp).

Reputek.

a teraz skąd ściagnać te pliki? na linuxa do forum?

Plików na Windowsa ogółem lub pod Linuxa jeśli chodzi o forum
nie było, nie będzie, jest tylko jedna wersja pod wszystkie systemy. :P

Nie komplikuj życia, plx :D

Poszukaj darmowego systemu for na Google lub kup licencje na cos lepszego np. vBulletin :)

Status
Not open for further replies.
Back