• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

jak sprawdzic rec keya

experienced

Intermediate OT User
Reaction score
102
siemako
mam takie pytanie koles daje mi konto
pasy i rec key
i jak sprawdzic czy ten rec key jest dobry?
ale on zawsze bedzie mogl mi ukrasc konto bo przeciez bedzie mial tego recka nawet jak mi dobrego da ;p
a zeby recka zmienic trzeba 5 euro bulic :[
oczywiscie mowa o rl tibii

no a jak w account lost wybrac sposob rec keyem
bo email przez 30 dni sie zmienia wiec lipa a nawet jak zmienei emaila minie 30 dni konto bedzie moje ale on majac rec keya moze mi je zabrac?

no majac reca moze zajebac konto nawet jak e maila zmienisz

ale jak
w account lost nie ma aby reca podawac
to sami pomyslcie po co przy kupowaniu konta sie podniecaja ze daja rec key jak to jest to samo jakby ci nie dali bo co z takim reckejem zrobisz ;/

kuhde nie wtajemniczyles sie w temat tam juz jest rec key wyrobiony

a teraz jak wybierasz trzecia opcje to sam email sie podaje
tamten stary poradnik ;p

jest lipa bo nawet jak zamowie nowego rec keya na allegro to on przychodzi poczta na adres ktory jest w rejestracji konta tibijskiego a jak kupuje od kogos postac to sa jego dane tam i nowego reca tez se nie ogarne ;/

jest lipa bo nawet jak zamowie nowego rec keya na allegro to on przychodzi poczta na adres ktory jest w rejestracji konta tibijskiego a jak kupuje od kogos postac to sa jego dane tam i nowego reca tez se nie ogarne ;/

no to poczekaj 30 dni i zmien sobie na swoj address

Człowieku zmieniasz swoje dane czekasz 30 dni, kupujesz na allegro nowego reca i zmieniasz nawet na allegro w niektorych aukcjach masz opisane co i jak.

a jesli sprzedawca odzyska sobie to konto w przeciagu tych 30 dni to moze byc jakos oskarzony :P

Back