pele112
Member
Witam mam takie małe pytanie jak zrobić licznik 2 serwerów nie staja na tym samym dedyku? żeby pokazywalo status na stronie?
Master-e za każdym razem jak widzę twój post to albo jaja se robisz albo z kogoś debila...
@Topic
A ty chcesz w jakimś acc makerze to zrobić w, gęsiorze ??
wybacz, ale kretynów się traktuje jak kretynów ;p
Może ty elf zamknij ten jebany ots.dlagraczy.pl grałem tam 1 dzień bo po 5 cofkach miałem dość!usunąć wszystkie pliki, wyczyścić bazę i nie zapłacić za następny miesiąc.
Temat prosze zamknąć. Co do tej wypowiedzi
Może ty elf zamknij ten jebany ots.dlagraczy.pl grałem tam 1 dzień bo po 5 cofkach miałem dość!
Temat prosze zamknąć. Co do tej wypowiedzi
Może ty elf zamknij ten jebany ots.dlagraczy.pl grałem tam 1 dzień bo po 5 cofkach miałem dość!
moje zmienianie nicków akurat najmniej Cię powinno interesować ;p robie nooba z nooba, który nie umie użyć szukaj (zresztą, jak później, obrażą mnieZmień nick znowu lepiej. Człowieku normalnie się pyta bo czegoś nie potrafi zrobić a ty go wyzywasz. Zrozum każdy zaczyna od nooba przeważnie nim zostaje ale czasem zrobi się pro.
bo mnie obchodzi zdanie kolesia, który w ogóle mnie nie zna, a ocenia po wypowiedziach na forum w internecie ^_^ sam sobie przeczysz, facet. a, i, mówisz może o połowie z... tibia.net.pl? ;D jeśli tak, to powiem Ci, że połowa świata OT się śmieje z tamtego forum ;pSry, ale ty się dziwisz, że połowa osób w świecie OT się z ciebie śmieje i Cie nie lubi...
Fajnie tak przez neta pokozaczyć rangą i wykorzystywać swoją przewagę? pff, żenada. Nie wiem czy to kompleksy czy chęć dowartościowania się, ale to co robisz na pewno nie jest fajne.
Mi tam imponujesz swoją znajomością OT itp. lecz jako człowiek to dla mnie jesteś 0.
@Topic
http://otland.net/f118/update-support-multi-world-sistem-gesior-web-site-20287/
? : P
sęk chłopaczku w tym, że wiem, tylko nie chce mi się po raz Nty pisać tego samego, bo gnojkowi, jak Ty, nie chciało się kliknąć w "SZUKAJ".@ScorpiOOn93
Popieram . Na OTS sie znasz jak mało kto . Ale po co sie odrazu z kogos nabijac . Nie weisz jak to zrobic to nie pisz jakis wyzwisk.
och, ach, rach, ciach, piach! a mamy krzesłem nie zapomniałeś zbić? ;]Temat prosze zamknąć. Co do tej wypowiedzi