• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Jp 99%

kimini11

Banned User
Reaction score
1
Wrzucajcie śmieszne foktki o policji ...

policja_2.jpg

policja_po_reformie.jpg

251_hwdp_policja_anglia_turysci_z_polski_polacy.jpg

polska_policja-73-487d66a3f47f5d2f560478166d2d657f.jpeg

A moze bedziemy wrzucac smieszne fotki na temat idiotow "jp 100%"?

firma jest zalosna
mowili ze sa za cracovia, dostali oklep i nagle mowia ze sa za nikim ^^

JP... Fajny skrót.
Szkoda, że przed wymyśleniem "Firma" (bałwanów) nie pomyślała o tym, że pod:
JP2 - identyfikuje się Jan Paweł II (tzw. "pokolenie JP2")
a pod
JP - Jerzy Popiełuszko, który moim zdaniem jest równie wielkim autorytetem jak JP2.
Twierdząc, że JP to "jebać policje" - moim zdaniem w pewnym sensie jesteśmy nie wporządku wobec człowieka, który w ówczesnym systemie komunistycznym był wielkim patriotą.

a boski romciu gdzies tam w tv mowil ostatnio ze jp znaczy jestem porządny, jebać podróby xdd

JP To oficjalnie znaczy Jestem Porządny, ale jak wiadomo to wiadomo.

YouTube - Firma-Jestem Porządny

Wielu tak naprawdę nie wie,
o co chodzi nam z tym JP.
Przede wszystkim jestem porządny,
przemyśl dobrze moją zwrotkę.
Wielu głośno krzyczy „jebać”, ale brak im elegancji,
jestem porządny to JP, rozum od dziś tak ten napis.
By być naprawdę w porządku, krzyczeć JP nie wystarczy,
abyś rozwijał swe życie, bo to JP logo w tarczy.
Nawet do góry nogami i tam zawsze będzie JP,
choćby się nawywracało, zawsze bądź porządny, chłopie.
Ile dobrego dziś zrobisz dla ludzi w swym otoczeniu?
JP niech mobilizuje byś porządny był człowieku.

Ale jak wiadomo tak wiadomo.

Wiadomo ze znaczy to Jebac Policje, ale tu tez nie chodzi o jebanie calej Policji w polsce jak nie poniektorzy to zrozumieli, po czym powstala fala demotywatorow jak by to bylo gdyby nie bylo w ogolę policji.

Nie jestem jakims tam fanem firmy, ale znajomi znajomych to wkoncu oni, sam jestem z Krakowa wiec sluchalem ich.

a boski romciu gdzies tam w tv mowil ostatnio ze jp znaczy jestem porządny, jebać podróby xdd

Ponieważ firma jest na tyle frajerskim zespołem pseudo hip hopowym który rozpowszechnia nienawiść do policji jednak boją się tego powiedzieć wprost. Ich beznadziejne bity i jeszcze głupsze teksty wymyślane przez 5 minut trafiają przeważnie do dzieci lub nieco starszych osób które nie potrafią same myśleć i kierują się tą ideologia myśląc że są fajni.

Hmm ale co się dziwić firma zgarnia grubą kasę za koncerty/ubrania itd więc się rozwija i tak naprawdę ma wyjebane w słuchaczy.

Post jak zawsze długi i nudny ale wielce ubolewam nad stanem polskiego hip hopu, chłam typu firma która robi "hip hop" dla pieniędzy wybija się a np Chada który widać że wkłada serce w teksy zostaje zauważony w bardzo wąskich kręgach (Chociaż może to i lepiej bo przynajmniej dzieciarnia nie dorwie się do dobrej muzyki)

Ponieważ firma jest na tyle frajerskim zespołem pseudo hip hopowym który rozpowszechnia nienawiść do policji jednak boją się tego powiedzieć wprost. Ich beznadziejne bity i jeszcze głupsze teksty wymyślane przez 5 minut trafiają przeważnie do dzieci lub nieco starszych osób które nie potrafią same myśleć i kierują się tą ideologia myśląc że są fajni.

Hmm ale co się dziwić firma zgarnia grubą kasę za koncerty/ubrania itd więc się rozwija i tak naprawdę ma wyjebane w słuchaczy.

Post jak zawsze długi i nudny ale wielce ubolewam nad stanem polskiego hip hopu, chłam typu firma która robi "hip hop" dla pieniędzy wybija się a np Chada który widać że wkłada serce w teksy zostaje zauważony w bardzo wąskich kręgach (Chociaż może to i lepiej bo przynajmniej dzieciarnia nie dorwie się do dobrej muzyki)

Gdzies slyszalem ciekawa wypowiedz, dot. tej wlasnie nienawisci do Policji, jest to typowa nienawisc zza kratek o ktorej wiekszosc nie ma pojecia, ja rowniez (nie bylem w wiezieniu) rowniez nigdy nie mialem wiekszych problemow z Policja wiec co ja moge wiedziec? Za "JP" nigdy sie nie uwazalem. Firmy sluchalem, lubie nie ktore z ich kawalkow co nie oznacza wszystkie, nie ktore wydaja sie bez sensowne.

Firma nie przemyślała pojęcia JP (Jerzy Popiełuszko) i tak czy inaczej jakiś szacunek trzebałoby mieć dla tej osoby.

Na początku słuchałem firmy, jednak mi się nie spodobała i przesłałem jej słuchać.

Last edited:

Chada w wąskich kręgach raczej nie :p Ponieważ przez portal hip-hop.pl jego płyta dostała miano debiutu ubiegłego roku :peace::peace:

Osobiście gdy widze jak idzie 13 latek z komórka i słucha peji czy czegokolwiek to strasznie mnie odrzuca , wole słuchać czegoś czego słucha wąska grupa ludzi ale w miare zainteresowana tematem :D

Back