Żałosne jest takie zachowanie, kolesie ode mnie z rl mają na nk zdjęcia z bluzami jp a w komentarzu pisze '"J.P na bluzie ma wyszyte...
To samo w sercu jest wyryte..."
Zdjęcie : http://photos.nasza-klasa.pl/25509074/41/other/std/f1fe4e0b40.jpeg
Mnie najbardziej ta rozśmieszyła
Ale kupujcie se dalej te śmieszne bluzy, tylko nie idźcie w takiej na komisariat jak was pobiją.
Wielu tak naprawdę nie wie,
o co chodzi nam z tym JP.
Przede wszystkim jestem porządny,
przemyśl dobrze moją zwrotkę.
Wielu głośno krzyczy „jebać”, ale brak im elegancji,
jestem porządny to JP, rozum od dziś tak ten napis.
By być naprawdę w porządku, krzyczeć JP nie wystarczy,
abyś rozwijał swe życie, bo to JP logo w tarczy.
Nawet do góry nogami i tam zawsze będzie JP,
choćby się nawywracało, zawsze bądź porządny, chłopie.
Ile dobrego dziś zrobisz dla ludzi w swym otoczeniu?
JP niech mobilizuje byś porządny był człowieku.
a boski romciu gdzies tam w tv mowil ostatnio ze jp znaczy jestem porządny, jebać podróby xdd
Ponieważ firma jest na tyle frajerskim zespołem pseudo hip hopowym który rozpowszechnia nienawiść do policji jednak boją się tego powiedzieć wprost. Ich beznadziejne bity i jeszcze głupsze teksty wymyślane przez 5 minut trafiają przeważnie do dzieci lub nieco starszych osób które nie potrafią same myśleć i kierują się tą ideologia myśląc że są fajni.
Hmm ale co się dziwić firma zgarnia grubą kasę za koncerty/ubrania itd więc się rozwija i tak naprawdę ma wyjebane w słuchaczy.
Post jak zawsze długi i nudny ale wielce ubolewam nad stanem polskiego hip hopu, chłam typu firma która robi "hip hop" dla pieniędzy wybija się a np Chada który widać że wkłada serce w teksy zostaje zauważony w bardzo wąskich kręgach (Chociaż może to i lepiej bo przynajmniej dzieciarnia nie dorwie się do dobrej muzyki)
Ponieważ firma jest na tyle frajerskim zespołem pseudo hip hopowym który rozpowszechnia nienawiść do policji jednak boją się tego powiedzieć wprost. Ich beznadziejne bity i jeszcze głupsze teksty wymyślane przez 5 minut trafiają przeważnie do dzieci lub nieco starszych osób które nie potrafią same myśleć i kierują się tą ideologia myśląc że są fajni.
Hmm ale co się dziwić firma zgarnia grubą kasę za koncerty/ubrania itd więc się rozwija i tak naprawdę ma wyjebane w słuchaczy.
Post jak zawsze długi i nudny ale wielce ubolewam nad stanem polskiego hip hopu, chłam typu firma która robi "hip hop" dla pieniędzy wybija się a np Chada który widać że wkłada serce w teksy zostaje zauważony w bardzo wąskich kręgach (Chociaż może to i lepiej bo przynajmniej dzieciarnia nie dorwie się do dobrej muzyki)