• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Jp 99%

Chada w wąskich kręgach raczej nie :p Ponieważ przez portal hip-hop.pl jego płyta dostała miano debiutu ubiegłego roku :peace::peace:

I pomimo pomocy Piha w promowaniu płyty sprzedała się strasznie małym nakładem a to że została uznana debiutem roku nie oznacza że się dobrze sprzedała a jedynie to że Chada odwalił kawał dobrej roboty.

I pomimo pomocy Piha w promowaniu płyty sprzedała się strasznie małym nakładem a to że została uznana debiutem roku nie oznacza że się dobrze sprzedała a jedynie to że Chada odwalił kawał dobrej roboty.

Chadzie nie zależy na sprzedaży a na propsach a ich ma w chuiiii :D
Pozatym w miasto poszły koszulki ,bluzy Chady wiec mysle ze chłopak jest na swoim :p
Pozatym debiut jak to debiut hajsy marne :D

btw czekamy na druga płytke , hę?:D

Hmm debiut on dla mnie nie jest debiutantem ponieważ w 2003 roku nagrał płytę z Pihem. Więc raczej to jest jego debiut solowy ale nie artystyczny.

Ja teraz czekam na 28 maja i Zapiski 1001 nocy.

Firma nie przemyślała pojęcia JP (Jan Popiełuszko) i tak czy inaczej jakiś szacunek trzebałoby mieć dla tej osoby.

Jerzy, nie Jan debilu, wez moze zamknij ten ryj i spierdalaj tanczyc przed kamerka dla kociego :**

Na początku słuchałem firmy, jednak mi się nie spodobała i przesłałem jej słuchać.

Bo jestes fejkiem i kierujesz sie tym co sluchaja znajomi =\

Hmm debiut on dla mnie nie jest debiutantem ponieważ w 2003 roku nagrał płytę z Pihem. Więc raczej to jest jego debiut solowy ale nie artystyczny.

Ja teraz czekam na 28 maja i Zapiski 1001 nocy.

Pierwszy legal , czyli teoretycznie komercyjny debiut :p

Jerzy, nie Jan debilu, wez moze zamknij ten ryj i spierdalaj tanczyc przed kamerka dla kociego :**

Bo jestes fejkiem i kierujesz sie tym co sluchaja znajomi =\

Stul pysk frajerze dający się naciągać Kociemu...

Mi się Firma i HG średnio podobają za dużo tego się słuchało w wakacje..

Ja Jestem Polakiem na 100% a nie 99% więc mnie ten temat nie dotyczy. bye

Back