• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

kaida ventrilo fix me guys

wy kurwy mati spija szampana na majorce za hajs na vt a wy wciaz mu wierzycie

pozdro mati wychodzimy z podziemia liberon dragi za maczetą elo

reload to bedzie jutro rano jak wstane i przeczytam LEGIA, MISTRZ POLSKI WRACA DO WALKI O LIGE MISTRZOW

reload to bedzie jutro rano jak wstane i przeczytam LEGIA, MISTRZ POLSKI WRACA DO WALKI O LIGE MISTRZOW

przeczytac to my mozemy czytac ze stary majczala przestal biegac w majtkach po osiedlu jebany cwel

Kaplar jebac cie pecie co w liberon za rzeczka mogl mi poty na mojego 350 palka na non pvp oraculum donosic, gosciu mi chicken fethery zbieral na addona zbieral a teraz komendera udaje

uwal sie na pizde szady szmatlawcu bo reloada to sobie mozesz robic na fuxori co najwyzej pionie od sir kleszcza

haha ale tu ciupa jest ja slyszalem szady ze kaplar honey comby zbieral zebyscie goromiakami zrobili citzena plecak na carlin krzakach

ja slyszalem ze patryk siwek legendarny 408 RP zostal wyjasniony przez 3 palkow na rotach poi o 3 rano bo myslal ze odbije sobie lvl a tu surprise nawet go jego loyal member xabor na pizde jebal i pushnal 5 razy

^^ moglem wyjsc 1000 x ale sie bawilem i dostaliscie na leb 10 x elegancko siedzicie do rana i pilnujecie poia hehe

weźcie gajs przestancie go rookowac bo manemu chara zabiorą i rzuci sie na line i bedziecie miec smiecia na sumieniu

Pozdrawiam

nastepny agencik pyszczydlo na forum otwiera co juz siedzi 27 godzine przy komputerku pierdolony przegraniec bez zycia

Back