• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

kaplar haha

Veziv

Veteran OT User
Reaction score
255
we got 22 online and 17 on gather and u dont wanna fight next time dont spam to me please

po 1 mieliście 25 osób online o 18;10 a my mieliśmy 17 z czego 3 osoby nie miały bota :) 1 osoba miała BS

Bez kitu kogo interesuje to czy masz bota czy nie, czy ktos mial bs czy też ktoś nie mial kasy? To jest ots, a on jest po to by sie bic -.-

no chyba wiem ilu nas bylo na gatherze i blyo nas 17 ;)

i Twoja stara miala kutasa w cipie
ale uwal się na pizde smieciu jebany , kim Ty kurwo jebana jesteś?
Bez kitu kogo interesuje to czy masz bota czy nie, czy ktos mial bs czy też ktoś nie mial kasy? To jest ots, a on jest po to by sie bic -.-
typeczku napisałem że nas było 17 tak? pozatym trudno się bić z black skullem wiec cichutko :P
no chyba wiem ilu nas bylo na gatherze i blyo nas 17 ;)
No dziwne siwek że jak przylazł eleik roon do nas na boata to specjalnie klikałem co pół minuty i było was 25 online. :)

Tylko przypomne Ci jedno moze byc online 50 osob a na gather przyjdzie 35 wiec w czym problem? Bo gadanie ze ich bylo online 100 to jak pierdolenie po ciemku bo kazdy wie ze liczba osob online w gildi o niczym nie swiadczy.

Btw. stop cry start fight

I dlatego nie gram w ta gierke bo nie mam zamiaru kurwa prosic kogos zeby sie pobic japierdole do czego to juz doszlo na tym pierdolonym swiecie XDDD komedia w chuj lepiej pierdolnijcie xloga z tej gierki bo to nie ma sesnu

Ty pewnie nie grasz w ta gierke bo od pon pakujesz plecaczek i idziesz do gimazjum uczyc sie :D

chuj ze eleik roon to jestem ja i bylo 23 ale co ty patrzysz na ilu jest online? trzeba bylo status venta sprawdzic 19 z tego quwix i flandie graja lola tylko i nie maja harow

ale uwal się na pizde smieciu jebany , kim Ty kurwo jebana jesteś?

typeczku napisałem że nas było 17 tak? pozatym trudno się bić z black skullem wiec cichutko :p

No dziwne siwek że jak przylazł eleik roon do nas na boata to specjalnie klikałem co pół minuty i było was 25 online. :)

Jestem Twoim ojcem, pierdolona konska spierdolino od sir Damiana ;]

Jestem Twoim ojcem, pierdolona konska spierdolino od sir Damiana ;]

no ja pierdole gosciu ma nick rolluje i cos mowi
jedyne co ty mozesz to rolowac matke w dywan i przez plecy do domu ją targać jak sie szmata ujebie pod piotrem i pawłem

@Siwek

przestan napierdalac te bajki bo to nie jest smieszne, poszedles w 23 typa na darashie sie ustawiles gdzie ja mialem 17 w tym jeden gosciu na bsie i mam do ciebie podbijac? mam w dupie twoje historie o tym jak w 14 osob stawiales opór, to nie ja musze gonic fragi a w tyle osob to by ze mna wygral nawet sir damian harcerz junior

ale zamknijcie wszyscy pizde jak patryk mówi że miał 17 osób to tyle miał... czego wymagacie od gościa który nawet gimnazjum nie skończył.. dla niego 3*3 to dalej 6 także nie wiem o czym tu mowa....

jak ma status i wiecie że ma nawet 50 osób to on i tak powie że ma 30 bo 10 na afku 5 gra w cos tam i 5 nie ma postaci

gadajcie z nim jak checie sie stoczyć do poziomu życiowego nieudacznika którego sir ojciec musi szlugi krecic zeby miec na wode i gaz ale chuj siwek twardo pierdoli i siedzi w domu przed komputerkiem

takze 1 wrzesnia siwek idz sie zapisz do jakies szkoly albo zrób kurs na wózki widłowe i zapierdalaj do pracy życiowy nieudaczniku co dedykuje wygrane war mody zmarłej matce

^^ to chyba jak ue walilisw swoich i nooby byly bo ja naliczylem 18 :)

ale czaisz pizde zamknij jebany nieudaczniku życiowy... niech ci ten jebany ojciec nierób zdechnie żebyś został sam czaisz ?

to że twoja matka była dziwką to jest jej biznes a że się wolała zajebać bo sie dowiedziała że jesteś wtopą i nie byłeś wgl w planach to sie menelica tak szmaciła że już jej nie zobaczysz.

przejrzyj na oczy gosciu bo sie bardziej stoczyc niz ty nie da

^^ to chyba jak ue walilisw swoich i nooby byly bo ja naliczylem 18 :)

co tam ze na kanale mowiles ze na darashi nas 22 a na kanale 25 i dobiegajcie kogo nie ma ale cos gadasz , nie raz ci udowodnilem ze jestes farmazoniarzem

Back