• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Karta wlan problem

Status
Not open for further replies.

Daxu

Banned User
Reaction score
9
witam
mam modem jakis ZTE cos tam i chce sie polaczyc z neostrada wirless czyli bezprzewodowo ale wywala mi blad: Sprawqdzanei karty wlan zakonczone.Karta wlan jest prawdopodobnie wylaczona lub niezainstalowana prosze ja zainstalowac i tkaie tam

gdzie mam ta karte ssieciowa wlaczyc i jak to naprawic :/

mój komputer > właściwości > sprzęt > menadżer urządzeń

rozwijasz listę kart sieciowe, klikasz prawym na tą twoją kartę i klikasz włącz. : )

no to wszedlem tam i mam wlaczone :/
nadal nie dziala

to gdzie moglbym znalezc najnowsze sterowniki do Marvell Yukon 88E8056 PCI-E Gigabi:wub:

dobrze dzikowa a znacie przyczyne czemu nie dziala mi strona konfiguracji routera czyli 192.168.1.1 jak wpisuje ta strone to laduje laduje i zero reakcji :/

a wchodzisz na strone z komputera podłączonego przez kabel pod router? czy przez wifi?

z komputera :p
dobra przejde moze tak jakby do rzeczy luknijcie to czemu tam pisze nie przy Wlan a powinno wykryc
beztytuukfy.jpg

a za chwile taki blad:
beztytuu2dz.jpg

jak to naprawic xd
rep++

Ha Ha widzielam :)
narazie nie bede swirowal z infolinia jak ktos by wiedzial to niech tu pomoze a infolinia w ostatecznosci
pliska xf

Zauważ różnicę:
Otland: Tibia, serwery, programowanie itp
Infolinia: PROBLEMY I PYTANIA KLIENTÓW

Ponadto, z informacjami które nam podałeś nikt nic nie wymyśli.

Status
Not open for further replies.
Back