• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Kimsufi zmieniło ofertę?!

Svetrey

3+3*3 = ?
Reaction score
0
Witam!
Wszedłem właśnie na kimsufi.pl i doznałem szoku.
Jest tutaj całkowicie nowa oferta, wszystko jest droższe itp.
Czy ktoś wie, o co chodzi?
Czy jeśli mam teraz dedyka 3XL to przy kolejnym okresie rozliczeniowym zapłace więcej?

nie jezeli masz oferte sprzed updatu mozesz ja odnowic na starych warunkach.

Nobo lepsza, ale i tak dedyki z normalnej oferty OVH lepsze.

@Pietia
Gdzie tak wyczytales? Czy na maila Ci odpisali.

Nobo lepsza, ale i tak dedyki z normalnej oferty OVH lepsze.

@Pietia
Gdzie tak wyczytales? Czy na maila Ci odpisali.

Tak po prostu jest z wlasnego doswiadczenia i forum.ovh.pl :P.
Co do ofery hetzner ma lepsza niz obecna kimsufi...

A właśnie skoro już jest ten temat, to mam pytanie, czy ten Serwer na kimsufi.pl za 99.99 utrzyma Real Mape bez lagów? :P

Dolacze sie do pytania wyzej chodzi mi o mapke 60mb ,czy pociagnie na tym kimsufi za stowke 70 graczy bez laga, i ile max da rade pociagnac?

Wiecie jakie dyski tam beda mieli teraz?

OVH bardzo lubi domowy sprzęt:
Code:
Model Family:     Seagate Barracuda 7200.10 family

Często gęsto Samsung (padają jak muchy podobnie Baracudy).
Jak im się coś pomyli to wtedy Hutachi - a to jest OK ale też domowe ...:)
Code:
Model Family:     Hitachi Deskstar T7K500

p.s. w Hetznerze nie jest inaczej w sumie ...

Oferta OVH jest tylko i wyłącznie pod jednym względem lepsza niż w niemieckich serwerowniach, podobnie jak LW mają wpięcie do plix ...
Support dno ...

najd powiedz ile ewentualnie by kosztowalo zainstalowanie windowsa w hetznerze?

Winshita? No coś ty, już lepiej zapłacić komuś i niech ci pomoże przy linuksie, Winshit to jest najgorsze co może być = )

A co do tematu.. mam Kimsufi 4XL, chętnie bym wymienił na i7-1T ale .. instalacja 5 baniek + 250 serwer trochę przegięcie, kupi 6-8 osób dedyka, i już mają z instalacji na następny -_-

Winshita? No coś ty, już lepiej zapłacić komuś i niech ci pomoże przy linuksie, Winshit to jest najgorsze co może być = )

A co do tematu.. mam Kimsufi 4XL, chętnie bym wymienił na i7-1T ale .. instalacja 5 baniek + 250 serwer trochę przegięcie, kupi 6-8 osób dedyka, i już mają z instalacji na następny -_-

No nie wiem czy taki shit ;) U mnie na win serv 2003 wszystko śmiga ;>

Zresztą Eloth od niepamiętnych czasów korzysta z windy do tej pory, a o ile się nie mylę był to kiedyś jeden z najlepszych serwerów (450 + typa on) - crashów praktycznie nie było w ogóle..

Back