• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Klasyk

sn3ejk

This account is inactive.
Solutions
1
Reaction score
147
Witam

Pytanie do osób które lubią klasyczną Tibię. Jaki protokół bardziej by was przyciągnął 7.6 czy jednak 7.8 (z addonami i outfitami)?

Ani ten ani ten, niby ludzie mówią, że by pograli, ale i tak ostatecznie na tych wersjach grałoby bardzo mało osób

Jakby była mapka armoni pod 7.6 to bym pograł, ech te stare czasy :)

Popieram pierwsze posty. Wszyscy płaczą o te stare Tibie a i tak nikt prawie nie gra bo im się nudzi. Może hitem byłaby naprawdę stara wersja, jeszcze w becie chyba ale teraz robienie takich OTSów nie ma sensu, max 7.92.

Dzięki, myślę że trzy opinie mi wystarczą. Też tak myślałem, że mało chętnych będzie - ale nie byłem pewny.
Wolno zamknąć.

Dupa jaś każdy pisał że pogra na 7.5-7.6 ja też pisałem ztresztą ... ale to takie pierdolenie żeby ktoś się meczył przy 7.6 na którym i tak nikt nie wbije a jemu zajmie to troche czasu który i tak zmarnuje :)
bo ile gra ludzia na tych 7.6? sam dostalem dzis wiadomosc z reklama na priv zeby wbic na 7.6 stare gowno nie popieram tego klijenta :P tak samo jak apo trzyma sie bo ma kilka bitych lat... nic wiecej

9.4 z systemem ze starszym system PVP, daje Ci gwarancję że wypali, tu przykład: tibia.mine.nu. Ponad 300 online na start, 1 edycja parę miesięcy.

Back