• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Klawiatura + Ctrl = Bomba

Zer O

Banned User
Reaction score
5
Jak to ja mam problem ^^
z klawiatura w ktorej problem nie lezy gdyz podpinalem juz 3 inne i ciagle to samo.

A wiec czasami po prost mi sie zacina poruszam kablem i dalej dziala.
Czasami tak jakby wcisniety ctrl "w tibi np klikam map clicka to pisze use with" ...
w mozilli otwiera sie wszystko w nowych zakladkcha ble ble ble...

Najgozej jest jak wlamczam kompa i nie moge wpisac hasla na admina ;<
odpinam podpinamm po 10x i dopiero jak zacznie dzialac moge ruszac kablem bo tak to sie nawet numlock nie swieci =s

dam nawet 5euro na paypalu za 100% rozwiazanie problemu !

1) Wejścia USB zepsute
2) Zainstaluj Chipsety do płyty głównej
3) Sprawdź czy wszystkie klawiatury są dobrej jakości - kable - czy guma z kabla nie jest uszkodzona - czy nie robi zwarcia, nic nie przerywa
4) Kup nową klawiature ew. płyte główną

5 euro hmm... dogadamy się na priv.

Jak to ja mam problem ^^
z klawiatura w ktorej problem nie lezy gdyz podpinalem juz 3 inne i ciagle to samo.

A wiec czasami po prost mi sie zacina poruszam kablem i dalej dziala.
Czasami tak jakby wcisniety ctrl "w tibi np klikam map clicka to pisze use with" ...
w mozilli otwiera sie wszystko w nowych zakladkcha ble ble ble...

Najgozej jest jak wlamczam kompa i nie moge wpisac hasla na admina ;<
odpinam podpinamm po 10x i dopiero jak zacznie dzialac moge ruszac kablem bo tak to sie nawet numlock nie swieci =s

dam nawet 5euro na paypalu za 100% rozwiazanie problemu !

Jak dla mnie uszkodzona klawiatura i okablowanie do niej lub styki na płycie głównej, ale raczej obstawiałbym problem z klawiaturą, weź jakąś starą klawiaturę pożycz od kogoś i sprawdź czy hula.

Jak dla mnie uszkodzona klawiatura i okablowanie do niej lub styki na płycie głównej, ale raczej obstawiałbym problem z klawiaturą, weź jakąś starą klawiaturę pożycz od kogoś i sprawdź czy hula.

jak nie dziala mu jedna i 3 inne to dalej problem z klawiatura?

Zadna zepsuta klaawiatura, ani kabel ... na to jest jakiś skrót klawiszowy, tylko nie pamiętam jaki ;d - też to dosyć często miałem - wtedy jedyne co mi pomagało to napierdalanie po klawiaturze jak wściekły szopen :P.

Zadna zepsuta klaawiatura, ani kabel ... na to jest jakiś skrót klawiszowy, tylko nie pamiętam jaki ;d - też to dosyć często miałem - wtedy jedyne co mi pomagało to napierdalanie po klawiaturze jak wściekły szopen :P.
Chodzi ci o CTRL + ALT + SHIFT (czy coś w tym stylu)?

smiem watpic w skrot ;/
np teraz przestala dzialac poruszalem kablem i smiga.

Jestem pewny ze to wina Wejscia na klawiatury [nie usb] lub plyty glownej ?
mam tez ostatnio taki problem z procesorem ze przy 2 tibiach albo jednej abitniejsze grze [Lol/Assassin] poprostu pipczy (Zuzycie procesora 100%)

smiem watpic w skrot ;/

mam tez ostatnio taki problem z procesorem ze przy 2 tibiach albo jednej abitniejsze grze [Lol/Assassin] poprostu pipczy (Zuzycie procesora 100%)

Co do płyty to trudno będzie cokolwiek na to, z tego co napisałeś wina leży po stronie styków na motherboardzie.
Jeżeli chodzi o problem z prockiem to tibia ma to do siebie że rezerwuje sobie sporo zegara procesora, jeżeli masz dobry procesor to pewnie wina software'u użyj combofixa, hijackhis, zdefragmentuj dysk i zoptymalizuj system winoptymizerem 8 przy odpalaniu tibi możesz też korzystać z game boostera, powinien wyłączyć kilka niepotrzebnych modułów dzięki czemu trochę zmniejszy wykorzystywane zasoby. Ale jeżeli masz szrot a nie komputer to nic Ci nie pomoże.

@op: zajrzyj do ułatwień dostępu i wyłącz skróty i wszystko co się da, to jedna z tych rzeczy które trzeba robić zaraz po formacie bo zapomnisz i masz później problemy(chociaż w 7 nie pamiętam żebym to robił...)
a jak to nie to to nie pomogę

smiem watpic w skrot ;/

Jak pipczy to może przegrzany? Choć wtedy by się wyłączył. Mi laptop "stawał" (taki freeze wszystkiego) przy dużym obciążeniu (jakaś gra, defragmentacja albo coś) po losowym czasie.
Pan z Della przyjechał i wymienił płytę główną ("ah, tu mi przysłali nowa płytę, to wymienimy"), ale "tak naprawdę to Panu potrzeba wiatraczek wyczyścić" ;)

Back