• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

klawiatura

Azi

Banned User
Reaction score
53
witam, mam problem z klawiatura na lapku... Nie działają mi niektóre klawisze, nic nie jest zalane, przestały działać podczas pracy na lapku.
dokładnie są to R,Y,A,B,N,3,5,7,8,9,0, co więcej nie działa enter, ani normalny, ani na numerycznej... wie ktoś co mogło się stać?

bo to moze nie byc problem sprzetu... bo dziwnym trafem na numerycznej nie dzialaja te same liczby i enter jak na normalnej...

To zrób formata na windowsa7 bo pewnie masz xp a tak jest wszystko możliwe. Albo zrób nowa partycje z poziomu windowsa i zainstaluj linuxa jak wtedy bedzie działało to formacik :)

To zrób nowa partycje z poziomu windowsa(nawet chyba linux podczas instalacji ma opcje zwolnienie wolnego miejsca na nową partyje) i zainstaluj linuxa, jak bedzie wszystko dobrze to formacik :)

P.S założe sie że masz xp

To zrób nowa partycje z poziomu windowsa(nawet chyba linux podczas instalacji ma opcje zwolnienie wolnego miejsca na nową partyje) i zainstaluj linuxa, jak bedzie wszystko dobrze to formacik :)

P.S założe sie że masz xp
mam 7-emke.

Powodem jest folijka pod klawiaturą, w niektórych miejscach została uszkodzona.
Azi nie instaluj linuxa

aa3c050e00154cbe48c5c41a

Niektóre klawisze w laptopie przestały działać - pomocy !
HP550 zalany nie działają klawisze
Acer Extensa 5220 nie działają niektóre klawisze klawiatury
laptop nie działające klawisze : z , x , g, j
Nie dzialajace wybrane klawisze w laptopie - polish:Elite:board
Nie działa klawiatura w laptopie - Komputery, notebooki i palmtopy – forum – Chip.pl

Wystarczy tego googla żeby poradzić sobie z problemem ?

i co tak od tak w ciagu sekundy by sie uszkodzila, podczas uzytkowania, jaka moze byc przyczyna uszkodzenia? ;]

jeszcze jedno... jak mam uszkodzona matryce i podlaczam zewnetrzny monitor i oddam na gwarancje ze klawa jebla nie beda robic problemu?

Back