• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Kody dotpay

Status
Not open for further replies.

maciekxx

Banned User
Reaction score
3
Witam
Czy zdaza wam sie czasem ze kody z dotpay nie dochodza?czy to normalne czy blad? :P
a jesli blad to z ich winy czy raczej mojej?

Nom jak nie dochodza smsy to ktos cie moze pozwac do sadu, wiec musisz dzwonic do operatora sieci ofiary i spytac sie go co jest przyczyna no i oczywiscie oddac pkt ofierze wrac z rekomepnsata.

Tylko w tym problem ze kilku osobom dochodza kody a kilku nie a co do pkt to im oddalem ;p

A moze Cie w chuja robia ? I tak na prawde nic nie wyslali ?

Nom jak nie dochodza smsy to ktos cie moze pozwac do sadu, wiec musisz dzwonic do operatora sieci ofiary i spytac sie go co jest przyczyna no i oczywiscie oddac pkt ofierze wrac z rekomepnsata.
Nic nie musi robić, reklamacje obsługuje DotPay.

Tylko w tym problem ze kilku osobom dochodza kody a kilku nie a co do pkt to im oddalem ;p

heh, jak miałem venerisa to słyszałem to kilka razy dziennie, najczęściej chodziło o złą treść sms np. zmiast

AP.VENE3

pisali

AP. VENE3

albo

AP.VENE 3

Wiedziałem ze cos zle wpisali ,dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Na ten sad sie nie nabrałem ;p
Temat do zamknięcia.

Bajki stare jak świat.. Również słyszałem to codziennie, jedynie co możesz im polecić to stronę z serwisem który Cię obsługuje :)
zacznij tak kręcić kolesia to zacznie odpuszczać, a wtedy bardziej go podkręć, tak zrobiłem i usłyszałem "chcialem sprawdzic czy cie w chuja idzie zrobic"
więc wiesz.. dzieci liczą na free pkt..

Status
Not open for further replies.
Back