• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Komendy GM

Dencak

New Member
Reaction score
0
Witam mam taki problem że mi nie działa komenda gm na bana oraz summonowanie potwora np. m demon . Nie wiem czy ta komenda nie będzie mi potrzebna do skrypty na annhilator przywołanie demonów
Proszę o pomoc . Jest to tfs 8.4 Dam reputa
Taki mam skrypt na to i nie działa
HTML:
<talkaction filter="word" log="yes" words="/m" access="4" value="creature.lua"/>

Last edited:
To nie rozumiem ciebie .Jaki problem sciagnac czystego TFS 0.3 i skopiowac talkactions. ;D

ok dałem ale nadal komenda /ban mi nie działa i jak biorę lewym na inną postać i otwieram okienko Rule Violation wybieram rodzaj bana itp i klikam ok to nie działa...

ok dałem ale nadal komenda /ban mi nie działa i jak biorę lewym na inną postać i otwieram okienko Rule Violation wybieram rodzaj bana itp i klikam ok to nie działa...
bo nie ma takiej komendy -_-' kliknij ctrl+y.
bo musisz wpisac stayment czy jakos tak ta ostatnia linija pod IP Ban
a Ty przestań pisać jak czegoś nie wiesz.

W nowym tfs nie ma takiej komendy ban mozna zbabnowac w gui albo w pma .Albo jak elfik mówi

@lef no tak robiłem ale i tak nie działa nie wiem czemu wpisuje wszystko nick , comment wybieram ban i nic

lol ale jesli ja nei chce np tego nowszego silnika to co nie da sie naprawic inaczej tych komend -.-?

Back