• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

kompilacja tfs 8.6

Bowstons

New Member
Solutions
1
Reaction score
1
witam serdecznie, skompilowałem bez błędów tfs downgraded by nekiro 8.6, zainstalowałem myacc, jednak w chwili próby logowania w kliencie tibii długo się czeka, a później wyskakuje błąd połączenia. myślę, że pobrałem złą wersję source. poszukuję source tibii 8.6 czystej bez dodatków tak żeby ściągnąć i skompilować na ubuntu 22, do tego jaki acc maker polecacie?

probowalem przeinstalowac system na ubuntu 20.04, zainstalowalem php, biblioteki z poradnikow, jednak ciagle mam error 500 html po wrzuceniu jakichkolwiek plikow acc makerow, jak stworzylem plik testowy test.php zeby podal wersje php to pokazywalo prawidlowo wersje 8.1, jednak tylko to dziala na stronie www. w praktyce to wyglada tak, ze jesli odpale prosty kod php typu
PHP:
<?php echo 'Current PHP version: ' . phpversion(); ?>
to on sie prawidlowo wyswietla, czyli php dziala, jesli wrzuce pliki jakiegokolwiek acc makera czy to znote, myaac, gesior to wyswietla blad 500 html i nic wiecej. 1737321873406.webp
po wpisaniu systemctl status nginx wyswietla sie, ze nginx nie dziala, jakies porady prosze?

Zajrzyj do /etc/nginx/sites-enabled/ domyślnie jest to plik default, nginx sprawdza ten plik konfiguracyjny. Najprawdopodobniej zła wersja php jest podana w pliku, bądź po prostu nieodpowiednia wersja która jest wymagana dla acc makera.

Back