• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Konfiguracja "Gesior Account Maker for TFS 0.3.6"

Status
Not open for further replies.

snipses

New Member
Reaction score
0
Witam,

Mam problem ze konfigurowaniem "Gesior Account Maker for TFS 0.3.6" :/.
Czytałem dzisiaj już z 10 poradników i jakoś nadal nie działa...
Utknąłem na :
1.Punkcie
acc1cw2.jpg

Podaje ścieżkę do OTS'a i wyskakuje mi :
Code:
Warning: Error parsing D:/Documents and Settings/pawełek/Pulpit/OTS/cryingdamson6-gui/cryingdamson6-gui/cryingdamson6-gui/config.lua on line 17 in C:\xampp\htdocs\install.php on line 130
File config.lua loaded from D:/Documents and Settings/pawełek/Pulpit/OTS/cryingdamson6-gui/cryingdamson6-gui/cryingdamson6-gui/config.lua and it's not valid TFS config.lua file. Go to STEP 1 - select other directory. If it's your config.lua file from TFS contact with acc. maker author.

Bardzo proszę o POMOC :ninja:

Z góry dzięki, Snipses

Wywal z configu OTSa wszystkie te dodatkowe informacje i '-'. Zostaw tylko 'komendy' odpowiadające za działanie serwera.

Dzięki,

A na drugim :

STEP 2
Check database connection
If you don't see any errors press link to STEP 3 - Add tables and columns to DB. If you see some errors it mean server has wrong configuration. Check FAQ or ask author of acc. maker.
Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting T_FUNCTION in C:\xampp\htdocs\pot\OTS_DB_SQLite.php on line 22

Tego już nie rozkminie, bo nie jestem na tyle zaawansowany.

Kiedy ja mam problem z plikami POT po prostu kopiuję owy plik z innego Gesior Acc'a do mojego.

Noo właśnie ja tez tego nie rozkminiam dlatego pisze, z wszystkim innym daje sobie rade :/

Niestety nie dziala :/

Moze ktoś inny zna sposób?

Last edited:
Witam,

Mam problem ze konfigurowaniem "Gesior Account Maker for TFS 0.3.6" :/.
Czytałem dzisiaj już z 10 poradników i jakoś nadal nie działa...
Utknąłem na :
1.Punkcie
acc1cw2.jpg

Podaje ścieżkę do OTS'a i wyskakuje mi :
Code:
Warning: Error parsing D:/Documents and Settings/pawełek/Pulpit/OTS/cryingdamson6-gui/cryingdamson6-gui/cryingdamson6-gui/config.lua on line 17 in C:\xampp\htdocs\install.php on line 130
File config.lua loaded from D:/Documents and Settings/pawełek/Pulpit/OTS/cryingdamson6-gui/cryingdamson6-gui/cryingdamson6-gui/config.lua and it's not valid TFS config.lua file. Go to STEP 1 - select other directory. If it's your config.lua file from TFS contact with acc. maker author.

Bardzo proszę o POMOC :ninja:

Z góry dzięki, Snipses
Ty a od kiedy w acc jest opcji w install?

Trochę nie rozumiem twojej wypowiedzi...
Chyba ci się "w" jebneło xD

A opcja install jest już chyba od początku? xD

Status
Not open for further replies.
Back