marcinek99097
Banned User
a skąd takie info masz Home? ovh jest i będzie syfem w pewien sposób to ,że zabezpieczą lepiej nie zmienia faktu ,że administracja jest chu*** , więc wole zostać przy innych firmach :>
OVH jest serwerownia rodzinna, jesli potrzebujesz czegos wysokiej jakosci szukasz gdzie indziej. Kazdy to chyba wie.
Czy Wy naprawde myslicie, ze serwery Tibii sa dla nich takie wazne?
Ile dedykow z Tibia tam stoi? 50? 100?
Są firmy, które maja po 50 dedykow wykupionych w ovh (sam mam 10), wiec blagam nie pierdolcie....
OVH jest serwerownia rodzinna, jesli potrzebujesz czegos wysokiej jakosci szukasz gdzie indziej. Kazdy to chyba wie.
@Don Daniello:
w połowie maja podniosą ceny![]()
Mysle, ze maja oni lepszych analitykow rynku i marketingowcow niz Ty, BartastkdWidocznie bardziej im sie oplaca olac trudnego klienta. Po cenach przeciez widac, ze licza na duza liczbe klientow, bo na kazdym maja stostunkowo niewielka marze.
Tylko ze to proste myslenie moze byc sprzeczne z prawami ekonomii. Nie wyrazaj swojego zdania, jesli nie masz o czyms pojecia... Dla ciebie optymalna sytuacja byloby, ceteris paribus, gdyby cena serwera wynosila zero i jakosc nieskonczonosc, a dla OVH cena nieskonczonosc i jakosc zeroNo ok, ja wyraziłem swoje zdanie na ten temat.
Tylko ze to proste myslenie moze byc sprzeczne z prawami ekonomii. Nie wyrazaj swojego zdania, jesli nie masz o czyms pojecia... Dla ciebie optymalna sytuacja byloby, ceteris paribus, gdyby cena serwera wynosila zero i jakosc nieskonczonosc, a dla OVH cena nieskonczonosc i jakosc zero
@Jensej - obaczym
Widocznie nie moga, bo sie im to nie oplaca. Poczytaj o prawie malejacych przychodow. OVH zajelo takie miejsce na rynku i ma okreslony target.Napisałem chociaż w jednym poście, że ceny nie mogą wzrosnąć? bo sobie nie przypominam, po drugie to jest tylko opinia, jeśli Ci się nie podoba to zatrzymaj do dla siebie. Pojęcie może 100% nie mam, ale nie zyskali by klientów i zarobku podnosząc jakość i zwyższając troche cene?
Widocznie nie moga, bo sie im to nie oplaca. Poczytaj o prawie malejacych przychodow. OVH zajelo takie miejsce na rynku i ma okreslony target.
Jedni kupuja chleb o jakosci x za cene y.
Inni kupuja chleb o jakosci 1,5x za cene 3y![]()
Nie "mniejsza o to", tylko przyznaj sie, ze pierdolisz jak typowy specjalista internetowy, ktory zna sie na wszystkim. Kocham takich madrali. Kazy taki wie lepiej jak powinien wygladac nowy samochod od BMW, wie jak powinni grac pilkarze i biegac lekkoatleci, zna odpowiedz na wszystkie pytania w teleturniejach, prawde o ufo, zamachach 9/11 i najnowsze techonologie...Ok, mniejsza o to, robić z igły widły ...![]()
Nie "mniejsza o to", tylko przyznaj sie, ze pierdolisz jak typowy specjalista internetowy, ktory zna sie na wszystkim. Kocham takich madrali. Kazy taki wie lepiej jak powinien wygladac nowy samochod od BMW, wie jak powinni grac pilkarze i biegac lekkoatleci, zna odpowiedz na wszystkie pytania w teleturniejach, prawde o ufo, zamachach 9/11 i najnowsze techonologie...
Swoja droga, nie pisalem tego, zebys sie przyznawal, bo mam to gdzies. Po prostu nie masz racji
Chyba cos-tam te prace na OVH daly.