• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Konsekwencje?

Sprite

Poznańska Pyra
Reaction score
13
Witam,
tak się ostatnio zastanawiałem, parę osób na swoim serwerze posiada owy layout jak tutaj eloth.net The best RPG SERVER Czy 4story.pl nie wyciąga żadnych konsekwencji z kradzieży ich layout'a? Czy osoby używające narażone są na jakieś nie przyjemności?

© Zemi Int., Published by Gameforge4D - Wszelkie prawa zastrzeżone.
OWU | Kontakt | Ochronę danych osobowych

"Jeśli znajdziesz niedopuszczalne treści, powiadom nas niezwłocznie.

Wszystkie teksty, grafiki i kody programów są objęte prawem autorskim Gameforge 4D GmbH."

Tibia.com też jest objęta prawami autorskimi, a ile otsów ma ich laya? ;>

Tibia.com też jest objęta prawami autorskimi, a ile otsów ma ich laya? ;>

Nie każda firma (tj. CipSoft) ma w dupie to czy ktoś kradnie ich laya czy nie :). Jak byś miał serwer z 1500 graczami to na 100% by cie upierdolili - w pierwszej kolejności za lay.

Nie każda firma (tj. CipSoft) ma w dupie to czy ktoś kradnie ich laya czy nie :). Jak byś miał serwer z 1500 graczami to na 100% by cie upierdolili - w pierwszej kolejności za lay.
Konsekwencje konsekwencjami, ale wg mnie to OTSy sprawiaja, ze na CipTibii ktos jeszcze gra ;> Z tego powodu, lepiej przymknac oko na swiat OT.

Jestem jednak zdecydowanie przeciwko podkradaniu layow i wszelkich innych rzeczy, szczegolnie jesli wlasciciel serwera ma z niego wystarczajacy zysk, zeby kupic to, co potrzebuje.

Back