• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Kto ma serwer nie z OVH/Kimsufi z łączem 1 Gbit?

Status
Not open for further replies.
nie chwale się swoją głupotą
...
:(

To nie jest głupota każdy ma prawo nie zdać. Każdy ma prawo popełniać błędy nie ma ideałów na tym świecie. Szkoła jest dla debili, te debile po szkole czasem mniej umieją niż ten bez szkoły. Kupa kucia a w praktyce 80% nie potrzebne. Strata czasu...

To nie jest głupota każdy ma prawo nie zdać. Każdy ma prawo popełniać błędy nie ma ideałów na tym świecie. Szkoła jest dla debili, te debile po szkole czasem mniej umieją niż ten bez szkoły. Kupa kucia a w praktyce 80% nie potrzebne. Strata czasu...
Mnie wyjebali z szkoły...
i teraz chodzę hmmm śmiać się będziecie to nawet nie mówie.
Ale lepsza od zwykłej 4 osoby w klasie dziś doszła nowa dziewczyna...
Hmm Dulin zmieniłem o Tobie zdanie widzę ,że konkretny Jesteś

Tak po jednym poscie? Szybko.

Bo sam swoje przeszedłem, wiem jak to jest... Trzeba wszystkiego spróbować, ale nie przesadzać.

Ps Czat się z tego zrobil i ogolem głupi temat. Wsadźcie to w /dev/null i koniec gadki.

Dobra jebać.

To kto ma ten serwer nie z OVH/Kimsufi z łączem 1 Gbit?

Dobra kolego, kończ grac w tą tibie i zajmij się czymś pożytecznym... Jak na twój wiek 94 rocznik dużo wiesz bo ja jak miałem tyle lat to cieszyłem się, że umie zainstalować windowsa xp i poskładać kompa. Wtedy celeron 500mhz i 192mb ramu 13gb hdd. Skończ łazić po tych durnowatych forach i się lansić. Przestan się myć, wylazić na dwor.

Tyle nie bedę gnoil dzieciakow.
ejjj, kurwa! Miałem ten sam sprzęt :D Ajajaja, 128 początkowo, potem dorzuciłem 64 i wuala. Poza tym, boska Riva TNT2, haha xD
Hmm a propo dulin miedzy innymi przez tibie przejebałem rok w gimnazjum
...
Da ktoś repka 3 ptk potrzebuję
Nie masz się czym chwalić.
Signed. Znam ludzi, informatyków po studiach, którzy nie rozumieją co do nich mówię mimo, że mają przykład przed oczami.
Tak po jednym poscie? Szybko.
Nie znasz potęgi jednego posta!
Bo sam swoje przeszedłem, wiem jak to jest... Trzeba wszystkiego spróbować, ale nie przesadzać.

Ps Czat się z tego zrobil i ogolem głupi temat. Wsadźcie to w /dev/null i koniec gadki.
Ja już raz przesadziłem, chujowo się wygrzebać i ten kto wie, ten wie.

mv . /dev/null ?

Status
Not open for further replies.
Back