• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

[KUPIE]100% INQ Quest

Aquo

New Member
Reaction score
0
Siema
Potrzebuje w pełni działającego Inq~ Questa (Portale itp) ze screenami, co dodac na mapie itp.
Offer?

Ale mi chodzi o to, żeby były portale, i jeśli dana osoba ma dany storage to może wejść w niego.

Mapy masz dostępne na forum, wystarczy użyć funkcji szukaj.
A sama konfiguracja Questa, to raczej nic trudnego.

W sumie jeżeli nie potrafisz zrobić tego sam, a nie ma tutaj gotowca którego mógłbyś skopiować i wkleić to najlepszym sposobem byłoby wycięcie z jakieś rl mapy jakie tutaj na forum się znajdują gdzie jest ten śmieszny system w którym ciało boss'a kładziesz na sqmie po czym przekładasz dźwignię i ściana do sqm'a z teleportem znika!

A jeżeli planujesz robić coś bardziej aka "real tibia" gdzie po zabiciu boss'a pojawia się teleport to również taki skrypt był gdzieś na forum, wystarczy używać szukajki.

Last edited:
wszystko działa, a jak jakis tekst nie pasuje to sobie zmieni, żaden problem
poza tym

Ale mi chodzi o to, żeby były portale, i jeśli dana osoba ma dany storage to może wejść w niego.

Jest spełnione
Paru rzeczy pewnie nie ma, ale bazuje skrypt na low quality filmikach z yt i tym co znalazłem na forum

dobra dobra, jak dla mnie sa usuwane, a wlasciwie zamieniane, ewentualnie zmiana aid nastepuje
znalazlem cama i widze ocb, jakos jutro moge taka wersje tez wypuscic, dzisiaj mi sie juz nie chce
EDIt: w sumie zachciało mi sie, nic specjalnego, edytowalem main posta w tamtym temacie, są teraz 2 wersje

Last edited:
Back