• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

kupie jakąs rekmale.

Status
Not open for further replies.
Takk patrol... Twoje SEO i PR tyyle Ci dało, że podziw mnie bierze. Na zapytanie 'OTS' moje SEO&PR&EVO-TOOL mówi to:
ots.gamedream.pl na słowa ots występuje na 173 pozycji w google.pl

gratuluje! ogromny sukces :) Pokaż mi prosze jakies statystyki żebym widział, że te wejścia masz z wyszukiwarek ;]

Edit: Melanie pozycjonuje od tygodnia dopiero z takim oto skutkiem:
melaniaot.net na słowa ots występuje na 137 pozycji w google.pl

Tydzień temu nie była nawet w pierwszym 1000 wyników dla słowa ots

Powiedz mi - i co z tego, że masz PR3 jak i tak jestem wyżej od Ciebie na google (chociaż i tak jestem daleko: P)

zorganizuje mi ktoś jakąś reklame płatna? oczwysice z rozsadna cena

Tutaj masz skuteczność reklam (test na 1017 osobach):

Ots-list.org 33% (332)
Otservlist.org 44% (445)
Forum Tibijskie/Ots 2% (16)
Z innego OTS\'a 1% (14)
Z opisu GG 2% (19)
Od znajomego 14% (143)
Inne 5% (48)

Dokładnie. Fajnie zrobiony tekst z super gradientem bardzo umila czytanie! Ważne! Musi być do tego zajebiste białe obramowanie bo z chwytu reklamowego nici!

Wybaczcie mi posta pod postem, ale chciałem coś ważnego dodać na temat reklamy:

Generalnie jestem w stanie zaproponować reklamę w postaci SMS o długości 160 znaków:
100 PLN za 1000 SMS do unikalnych użytkowników. Baza numerów pochodzi z mojego SMS Shopu - więc cel trafiony - około 75% to gracze z aktywnymi numerami. W bazie aktualnie znajduje się 11962 numerów. Myślę, że cena 10gr/użytkownik jest konkurencyjna.

Numery dobierane są od 'najnowszych' numerów (ktoś bierze 1000 SMS to wiadomości wysyłane są do 1000 ostatnich klientów). Nie ma również problemu z wysyłką takich wiadomości do numerów podanych przez Was.

Jeśli ktoś byłby chętny to zapraszam na PW.

Last edited by a moderator:
@up
a wiesz ze to nielegalne jest? Chyba, ze masz w regulaminie uslug jakis punkt odnosnie przetwarzania i odsprzedawnaia numeru dalej.

On nie odsprzedaje numeru, tylko rozsyla wiadomosci na numery, ktore skolekcjonowal w bazie? :(

Ale ja nie odsprzedaje dalej. Masz w regulaminie dotpay taka klauzule. Ja mam dodatkowo w regulaminie serwera.

Wycofuje, zrozumialem ze chcesz sprzedac baze numerow.

Nie, ja od razu zajmuje się reklamą i rozsyłaniem smsów :) Więc 100 zł za 1000 smsów wychodzi 10gr/sms ;]

Kula a chociaż testowałeś te sms czy to wypali? bo jak byś sobie rozesłał do tych 11k osób to byś miał ładny licznik online a jak widzę jest normalny. A to że jesteś wyżej się zmieni. A jeżeli chodzi o reklamę to zainwestuj w te otslisty i strony tibijskie które sprzedają reklame bo moim zdaniem tego tematu nie ma co dalej ciągnąć jak każdy już się chyba wypowiedział i wyszło na to że otslisty się tylko nadają do reklamy lub fora na których jest kategoria reklama tam też można.

Status
Not open for further replies.
Back