Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
Tutaj masz skuteczność reklam (test na 1017 osobach):
Ots-list.org 33% (332)
Otservlist.org 44% (445)
Forum Tibijskie/Ots 2% (16)
Z innego OTS\'a 1% (14)
Z opisu GG 2% (19)
Od znajomego 14% (143)
Inne 5% (48)
Dokładnie. Fajnie zrobiony tekst z super gradientem bardzo umila czytanie! Ważne! Musi być do tego zajebiste białe obramowanie bo z chwytu reklamowego nici!
Wybaczcie mi posta pod postem, ale chciałem coś ważnego dodać na temat reklamy:
Generalnie jestem w stanie zaproponować reklamę w postaci SMS o długości 160 znaków:
100 PLN za 1000 SMS do unikalnych użytkowników. Baza numerów pochodzi z mojego SMS Shopu - więc cel trafiony - około 75% to gracze z aktywnymi numerami. W bazie aktualnie znajduje się 11962 numerów. Myślę, że cena 10gr/użytkownik jest konkurencyjna.
Numery dobierane są od 'najnowszych' numerów (ktoś bierze 1000 SMS to wiadomości wysyłane są do 1000 ostatnich klientów). Nie ma również problemu z wysyłką takich wiadomości do numerów podanych przez Was.
Kula a chociaż testowałeś te sms czy to wypali? bo jak byś sobie rozesłał do tych 11k osób to byś miał ładny licznik online a jak widzę jest normalny. A to że jesteś wyżej się zmieni. A jeżeli chodzi o reklamę to zainwestuj w te otslisty i strony tibijskie które sprzedają reklame bo moim zdaniem tego tematu nie ma co dalej ciągnąć jak każdy już się chyba wypowiedział i wyszło na to że otslisty się tylko nadają do reklamy lub fora na których jest kategoria reklama tam też można.