• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Kupno netbooka

Status
Not open for further replies.
No to:
NETBOOK Acer 11,6 C50 2x1GH HD6250 2G 500G BT HDMI (1632410309) - Aukcje internetowe Allegro

Będzie się idealnie sprawował przy filmach hd, przeglądaniu internetu i jakiś starszych grach.

Jeżeli nie będziesz oglądał filmików w HD ani grał w gry to weź sobie i takiego no name'a:

MINI NETBOOK/ LAPTOP 10"WIFI 2GB HD-3 KOLORY (1637143421) - Aukcje internetowe Allegro

Te które podałem w temacie i tak są dla mnie trochę drogie a co dopiero to :S Zresztą ten sprzęt jest dla mnie trochę za duży i trochę za dobry (dużo niepotrzebnych rzeczy np. Wyjście HDMI)

Chyba jednak zostanę przy swoim wyborze :D

Bo HDMI jest po to zeby podlaczyc do telewizora wlasnie a nie ogladac na malym monitorku...

Jesteś tutaj w baardzo dużym błędzie mam Della D610 z parametrami mocno większymi od tego i się oglądać filmów HD online nie da :)

@Wymietek
Ale dojebałeś :o
HAHA

Te które podałem w temacie i tak są dla mnie trochę drogie a co dopiero to :S Zresztą ten sprzęt jest dla mnie trochę za duży i trochę za dobry (dużo niepotrzebnych rzeczy np. Wyjście HDMI)

Chyba jednak zostanę przy swoim wyborze :D

Po co zakładasz temat bez podawania informacji takich jak np. cena ?

Bo HDMI jest po to zeby podlaczyc do telewizora wlasnie a nie ogladac na malym monitorku...

Dzięki nie wiedziałem :)

Pozdrawiam,
Uczeń technikum informatycznego

(nie posiadam TV z HDMI)

@Lanceq - oj przepraszam nie chciałem Cię urazić ale podałem linki do 2 netbooków których cena wynosi około 1000 zł więc napisze teraz jaśniej skoro nie rozumiesz CENA DO OKOŁO 1000 PLN!

Jesteś tutaj w baardzo dużym błędzie mam Della D610 z parametrami mocno większymi od tego i się oglądać filmów HD online nie da :)

@Wymietek
Ale dojebałeś :o
HAHA

Po co zakładasz temat bez podawania informacji takich jak np. cena ?

Ogladanie filmow przez adobe flash playera to wielkie nieporozumienie

Jak Ci sie wooya podoba ten notebook z linka, ktorego Ci podrzucilem? Cenowo powinien odpowiadac + nie ma OS preinstalowanego wiec nie przeplacasz za jakis tam starter windowsa. Konfiguracja praktycznie taka jak mojego 2x wiekszego kompa piecioletniego

No a w jaki inny sposób może oglądać filmy w HD niż online? Mając 2gb pamięci chyba się nie uda raczej co nie ?

No a w jaki inny sposób może oglądać filmy w HD niż online? Mając 2gb pamięci chyba się nie uda raczej co nie ?

pobrane z neta/przerzucone przez usb z jakiegos nosnika?

pobrać? co prawda to trwa ale się da
ewentualnie znajdź playera który jest w stanie czytać w czasie zapisywania(chyba vlc umiał nawet, mpc czyta do momentu w którym plik się kończył przy wczytywaniu)

Ja i tak mowie, ze ze mocny. Filmy w jakims super HD na takim monitorku to sredni pomysl i tak. Ale i tak przy polowie tego ramu by chodzily ok

co sadzilbys o takim czyms: Netbook Asus 1005PXD (1005PXD-BLK010W) - Ceneo.pl ? Imho by sie nadawal

o tu inny fajny komp i porownanie - z win7 i bez (no i inny kolorek ale kit z tym)

Netbook Asus 1005PXD (1005PXD-BLU009W) - Ceneo.pl
Netbook Asus 1005PXD (1005PXD-RED024S) - Ceneo.pl

kurwa, az mnie kusi zeby se takiego kupic samemu za to sianko z otska, ale jakos w sumie zal siana, ale fajnie wyglada ;]

pobrać? co prawda to trwa ale się da
ewentualnie znajdź playera który jest w stanie czytać w czasie zapisywania(chyba vlc umiał nawet, mpc czyta do momentu w którym plik się kończył przy wczytywaniu)

Jak chcesz ściągnąć jakikolwiek film w HD mając 2 GB DYSKU ??????

@up
to już lepiej tableta sobie jebnąc ;D

A co to za nolnejmowy komp? Nie zauwazylem zeby ktos do niego podawal linka, ale jesli tak to sory, ten nie jest za mocny ;] Jest za slaby.

46358518759355984355.jpg

nic dziwnego jak on Cie zacytowal zanim zauwazyl ze (prawdopodobnie) dales edita. Dales jednego kompa za 1,1k zl a drugiego za 3 stowki... troche rozbieznie, on chce konkretow a nie jakichs losowych ofert z allegro tak swoja droga

Co do tego Windowsa to zauważcie że jest to Windows 7 starter który jest wyjątkowo tani więc na tym dużo nie stracę.
Co do tego że za dobry to hmm czy ja wiem obawiam się że jak wezmę wersje z 1 GB RAM to może trochę mulić ;/

W tym Windows 7 Starter nawet tapety nie możesz zmienić. Tak upośledzony system, że szkoda gadać, bez Aero Glassa itd.

Status
Not open for further replies.
Back