• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Lampka z monitora miga

BugaS

Donżuan
Reaction score
9
Hiho rodacy.

Mam problem z monitorem, wina raczej nie lezy po stronie komputera bo jest dopiero co kupiony (2 miechy temu).

Przy wlaczaniu komputera po dluzszym wylaczeniu (np po nocy) lampka z monitora miga przez okolo 5 minut, po czym wlacza sie monitor.

Mieliscie taki problem? Jak to naprawic?

Odpowiadając na twoje głupie pytanie: nie nie miałem takiego problemu.

A pytanie uważam za głupie, bo nie podałeś żadnych szczegółów mogących pomóc w rozwiązaniu twojego problemu.
Co to za monitor ? Model/marka ?

Czasem monitor nie działa, jeśli masz za słaby zasilacz na kartę graficzną, której używasz.

Dodaj więcej informacji, bo nikt ci nie pomoże, a temat wyląduje w śmieciach.

Mi się wydaje , że jest wkurwiony po prostu bo rzadko go używasz. Ja też tak miałem, teraz siedzę dłużej to tego nie ma. :D

A tak poważnie, może problem z zasilaniem? Sprawdź kondensatory elektrolityczne.

A czy jest taka możliwość, że to przez kabel z zasilacza? Bo jade na starym.

Możesz sprawdzić na innym, ale wątpię że to przez kabelek.

Mozesz tez kurwa zadac pytanie na forum o monitorach / sprzecie cnie ?

Gościu prosi o pomoc, nie jest to na temat open tibia, a wy - jeden z drugim zachowujecie się jak spamerskie kurwy. Umiesz - pomóż, nie - spierdalaj?
P.S Sram na Twoje kwity Daniello :]

Back