• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Liczba graczy na otsach

To miales farta bo ja musialem 10 x powtarzac babie ze ktos se podpiol pod moja strone domene i dal to na abuse tutaj :http://support.clean-mx.de/clean-mx/[email protected]&response=alive
dopiero jak powiedzialem czy moge rozmawiac z kims kompetentym to zapewnie zapytala sie kogos o co chodzi i odpowiedziala normalnie ;x.
a ta domena to byla :
Restart

ohh, co jest? nie ma juz mamony na szyne`?
Restart of characters will be 8.08.2009 with all new updates list of them later ;-)

300>20`?:thumbup:

To miales farta bo ja musialem 10 x powtarzac babie ze ktos se podpiol pod moja strone domene i dal to na abuse tutaj :- Clean MX - realtime
dopiero jak powiedzialem czy moge rozmawiac z kims kompetentym to zapewnie zapytala sie kogos o co chodzi i odpowiedziala normalnie ;x.
a ta domena to byla :
Restart

U mnie też wlaśnie w /?subtopic=accountmanagement niby był phishing ^^ Ale napisałem i jakoś nie musiałem tam powtarzać - ale ta co do mnie pisała robiła takie błędy(brak liter + poprzekręcane), że ledwo odczytałem.

@up
Nie bledy, tylko polskie znaki od nich nie ida ;p

@down
No nie wiem, do mnie nigdy polski znak od supportu nie doszedl, zawsze ucinalo. Tylko te automatycznie wysylane sa dobre :)

Last edited:
Specjalist, nie pierdol, że nie idą, bo idą:P
Przynajmniej do mnie ;P
A tam te Panie co obsługują, to też się nie zbyt znają xD

Specjalist, nie pierdol, że nie idą, bo idą:P
Przynajmniej do mnie ;P
A tam te Panie co obsługują, to też się nie zbyt znają xD

to chyba za malo powiedziane bym ci zacytowal rozmowe ale szkoda gadac i mojego czasu na nich ;d

Sasirku jak tam gra na non-pvp ?:>
Character Deaths
Aug 05 2009, 19:26:21 CEST Died at Level 202 by a quara predator.
Jul 31 2009, 14:28:32 CEST Died at Level 204 by a demon skeleton.
Jul 21 2009, 14:46:30 CEST Died at Level 205 by a mummy.
Jul 15 2009, 15:04:36 CEST Died at Level 206 by an assassin.

Tez o tym kiedys myslalem co cipsoft zacznie robic jak naprawde bedzie grac juz malo osob na rl m
i mysle ze predzej czy puzniej stwrzy wlasy serv z expem x3 x2 itp :P ale szybko to nie nastapi daleko cipsoftowi do bankructwa ;)

W tej chwili 5700 graczy gra na 296 serwerach otservlist.org
39414 graczy online na rl tibi na 73 serverach

Back