• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Liga mistrzów przez najbliższe 3 sezony w tvp!!!

Seminari

Banned User
Reaction score
34
zapewne będą wszystkie mecze, nie tak jak na polsacie, żejeden

tzn usłyszałem przed chwilą w telexpresie

no nareszcie obiboki z Woronicza zauważyli, że ich oglądalność zbliża się do oglądalności TV Trwam i wypadałoby coś z tym zrobić zamiast rozdawać pieniądze pod stołem na prawo i lewo..

no nareszcie obiboki z Woronicza zauważyli, że ich oglądalność zbliża się do oglądalności TV Trwam i wypadałoby coś z tym zrobić zamiast rozdawać pieniądze pod stołem na prawo i lewo..

akurat oni dużo tracą na tych wszystkich lepszych filmach itd. bo reklamy mogą być tylko między filmami, podczas filmu nie, co powoduje, że film np. z Bondem generuje straty, a jakiś 20 minutowy serial nabija zyski xd

no niby teraz powinni zarobić trochę za reklamy w przerwie meczu ale... oni mają jeszcze ograniczenie ile minut mogą być reklamy, nie jak polsat czy tvn, że ci pierdolnie reklamę na 20 minut xd

chuj, ale są utrzymywani min. z naszych podatków, a kurwa gówno leci to samo od 50 lat.

wpływy z abonamentu są baaaardzo niskie, a większość pieniędzy idzie niestety na "gwiazdy" jak np. prezenterzy wiadomości ...

... po 50k+ dostają miesięcznie niektórzy

jak zatrudniali kraśko to przecież inne media huczały, że tvp niby nie ma kasy, a na kraśko będą płacić 50 tys/miesiać, po za tym podali też innych co mieli po 20-40 tyś

jak zatrudniali kraśko to przecież inne media huczały, że tvp niby nie ma kasy, a na kraśko będą płacić 50 tys/miesiać, po za tym podali też innych co mieli po 20-40 tyś

Fakt jako źródło informacji, współczuje :/

No to jakie on miliony robi. za 3 programy.

to jest często wynagrodzenie z wpływów oglądalności (na np. reklamy) jeśli chodzi o pojedyńcze wystąpienia zapewne

a jak ktoś jest ciągle lub co ustalony czas i np. napierdala w wiadomościach to dostaje pensje miesięczną, a nie "za wykonanie"

Back