• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

[Linux]Piorytety

Ybass

New Member
Reaction score
0
1
Witam jak zwiekszyc piorytety na linuxie ? bo mam ots-a bez źródeł odpalonego przez wine Sad i po kilku godzinach monstery lettko laguja .
2
W nocy zainstalowalem Windows 2003 Web + Plesk 9 i nie moglem zainstalowac tam xmappa bo jest to schujstwo i wrocilem do linuxa . Jaki windows sie nadaje pod ots ? z tych ovh ?

1 Musisz wejść w menedżer procesów, wpisując do konsoli:
po czym najeżdzasz na ten proces i wciskasz F7 odpowiada on za Nice (+), a F8 odpowiada za Nice (-)
2
Radzę zainstalować WebServ'a albo Krasnala
jeśli nie idzie xampp.

Repjut ++ plx.

Nie mam źródeł , w tym windowsie cos innego niż xampp było i chujstwa sie nie dało wyjebać bo to windows web coś tam dlatego . Teraz pytanie jaki windows dobry do ots ? , tak aby zadnych gównien tam nie bylo ;]

Jak odciązyć procek , bo kurwa ten jebany wine 100 % procka zjebal dlatego monstery sie tna . A windows dopieru dojdzie a tamta wersja byla darmowa dlatego taka zjebana ;]

kurwa umiesz czytac ? kurwa co pisze zrodel nie mam ! . Nie ja pierdole co za cepy tylko kurwa zeby nabic posty chuj nic nie czytaja

A skąd wiesz, że on takich źródeł potrzebuje?

Ybass musisz kupić windowsa- nie ma rady.

Wodbo , wiem ze musze kupic windowsa ale te zjeby z ovh zamowilem to pisali ze w ciagu 42 h . A teraz juz ots odpalony jest i bym chcial jakos go odlagowac , może macie jakies sposoby jak zmiejszyc uzycie procesora

To może powiedz jaki masz sprzęt i jaka ty mape odpalasz? Że ci laguje? Chociaż nie ma sie co dziwić jak ty przez wine odpalasz ;X to i 8 GB by zlagowało ; x

Jak się jest takim patafianem jak Ybass, to proste
że zadługo nie zajedziesz z wine, jeśli jesteś początkujący
w Linuxie, czytaj poradniki, hmm dokumentację.

Back