• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

loot

Daxu

Banned User
Reaction score
9
Nie mam loota z potworow all mam dobrze w monsterach i loot wgl a jak zabijam to nie wyswietla sie loot message i potworek pusty :/

Posprawdzaj creaturescript, może gdzieś jest funkcja setCreatureLootDrop(cid, 0) (lub coś takiego).

dobra juz mam trzabylo w config.lua monsterlootmessage na 19 zmienic
ale teraz jeszcze inny blad jak padne to debug wyskakuje

wiecie moze o co moze chodzic gdy padam to debuga wywala :/

Last edited by a moderator:
hah wlasnie o to chodzi ze konsola czysta zadnych bledow nie ma :p a debug wywala ;/

ktos moze ma ochote w ten piekny piateczek mi pomoc @up
:)

Last edited by a moderator:
dla mnie ten piątek nie jest piękny bo 16 matka idzie na wywiadówkę, moja rada zmień tfsa mi to pomogło :D albo configa

ale ja mam od kumpla 0.4_SVN i tam chyba nie powinno byc zadnych bledow ;s

loota naprawilem trzabylo na 19 zmienic w monsterloot w config tylko teraz ten debug po smierci :/

mam wersje r3937 podobno lib jest zepsuty ;/

Last edited:
loota naprawilem trzabylo na 19 zmienic w monsterloot w config tylko teraz ten debug po smierci :/

7ab51bc22abaa7bc63f3aeb8afb18355.jpg

mam wersje r3937 podobno lib jest zepsuty ;/

sprawdz creaturescripts, albo spróbuj inny rev. :D

wlasnie creaturescripts jakies ubogie nie wiem co tam zle moze byc ale nieraz bledy wywalalo w globalevents/init.lua

Back