• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Lumia 800 czy SE Xperia ARC S?

BugaS

Donżuan
Reaction score
9
Ma ktoś, któryś z tych dwóch?

Który Waszym zdaniem jest lepszy?

Mam SE Xperia ARC S, jak na cenę dobry telefon, nie zawiesza się, ale niektóre gry nie działają ;/, oczywiście, te lepsze

Kolega ma Samsung Galaxy S Plus i ARC S działa sprawniej niż tamten

Jeśli zależy Ci tylko na dzwonieniu to bierz lumię, windows phone tylko do tego się nadaje. Jeżeli lubisz zmieniać romy, grać, mieć swobodę w customizacji systemu, używać aplikacji itp. to bierz Xperię, ma androida. :)

Mi tam lumia do gustu nie przypadła, zwłaszcza to menu, ale co do gier macie tam aplikacje xbox live, ogolnie to taki dość społecznościowy telefonik (czytaj facebooki twittery i inne szity). Ogólnie ja się chyba szybko nie przesiądę z androidów.

W takim razie SGS II będzie najlepszym wyborem, tym bardziej, że niedawno dostał dużą aktualizację, która zmienia wygląd nakładki systemowej i dodaje kilka funkcji z SGSa III.

a moim zdaniem telefony sa od dzwonienia a nie od grania, jak chesz miec dobre gry kup se ps vita :)

a moim zdaniem telefony sa od dzwonienia a nie od grania, jak chesz miec dobre gry kup se ps vita :)
images

nieporęczne, nietrafiony pomysł z dotykiem, na siłe wprowadzenie nowych technologi

A ja jestem za lumia 800, sam ją posiadam i nie skarżę się, mi wp nie przeszkadza.

mam sony xperie arc s i muszę powiedzieć, że po pół roku zdaje egzamin :D

Co do smartfonów z windowsem to mam takie zdanie na ich temat:
cxxcvdvzd.gif

Back