• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Lumia 800 czy SE Xperia ARC S?

A dlaczego?

Sam mam htc touch pro 2 z windows mobile - NIGDY WIĘCEJ, serio, nigdy więcej tego pseudo shitu na telefon jedyne co to kusi wyglądem, a dlaczego?

• zacina się
  • mega obciąża cpu
  • brak aplikacji
  • windows market - 35 aplikacji, ceny zaczynają się od 25zł za gre w kółko i krzyżyk
  • zrąbane romy, jak źle trafisz fabrycznie nie będzie ci działał np. music player, chodź wydaje mi się, że to pojedyńczy przypadek

windows phone != windows mobile -.-
Ty tak na serio czy żartujesz? :D
Ps. swoją drogą jak kiedyś byłem gimbusem i zarabiałem na otsach to też kupiłem htc tp2 za 2100zł w EURO :D

Dlatego w temacie jest mowa o smartfonach, nie telefonach.
smart fon to tez telefon
sugerowanie że ps vita to dobra konsola do gier

zabiłeś mnie
skoro chlop chce kupowac telefon zeby grac podsunelem mu przenosna konsoel nie mowiac czy jest dobra czy zal bo mam to w dupie
images
"ja pierdole" to jak sobie pomysle ze ludzie kupuja takie telefony, w 99% to bogate dzieci co nigdy w robocie nie byly

windows phone != windows mobile -.-
Ty tak na serio czy żartujesz? :D
Ps. swoją drogą jak kiedyś byłem gimbusem i zarabiałem na otsach to też kupiłem htc tp2 za 2100zł w EURO :D

tak czy siak microsoftowe gówno ^_^ przez ten soft mam uraz do wyrobów mobilnych tej firmy,
ja kupiłem za 1000zł : - /

microsoft już wielokrotnie udowodnił że nie potrafi robić mobilnego os'a, zhejtucie mnie ale hurr durr win8 multiplatformowość na siłe hardo

microsoft już wielokrotnie udowodnił że nie potrafi robić mobilnego os'a, zhejtucie mnie ale hurr durr win8 multiplatformowość na siłe hardo
Jak miło, że wróciłeś :D

@up
No przecież już tyle osób ci wytłumaczyło dlaczego...
Windows phone jest teraz chyba najlżejszym i najstabilniejszym systemem, działa szybciej niż android ale niestety jest ograniczony ;c

@EDIT
to poniżej się nie liczy, sorki. inny system...
Sam mam htc touch pro 2 z windows mobile - NIGDY WIĘCEJ, serio, nigdy więcej tego pseudo shitu na telefon jedyne co to kusi wyglądem, a dlaczego?

zacina się
mega obciąża cpu
brak aplikacji
windows market - 35 aplikacji, ceny zaczynają się od 25zł za gre w kółko i krzyżyk
zrąbane romy, jak źle trafisz fabrycznie nie będzie ci działał np. music player, chodź wydaje mi się, że to pojedyńczy przypadek

Last edited:
To drugie tyczy sie nie tego systemu, a jesli chodzi o perwszy cytat ktory de facto jest mój to cóż, to ze nie ma zbyt duzych mozliwosci customizacji romu i pokaznej liczby aplikacjito znaczy ze microsoft nie umie zrobic mobilnego os? :d

Back