squidy
Member
A dlaczego?
A dlaczego?
smart fon to tez telefonDlatego w temacie jest mowa o smartfonach, nie telefonach.
skoro chlop chce kupowac telefon zeby grac podsunelem mu przenosna konsoel nie mowiac czy jest dobra czy zal bo mam to w dupiesugerowanie że ps vita to dobra konsola do gier
zabiłeś mnie
"ja pierdole" to jak sobie pomysle ze ludzie kupuja takie telefony, w 99% to bogate dzieci co nigdy w robocie nie byly
windows phone != windows mobile -.-
Ty tak na serio czy żartujesz?
Ps. swoją drogą jak kiedyś byłem gimbusem i zarabiałem na otsach to też kupiłem htc tp2 za 2100zł w EURO![]()
Jak miło, że wróciłeśmicrosoft już wielokrotnie udowodnił że nie potrafi robić mobilnego os'a, zhejtucie mnie ale hurr durr win8 multiplatformowość na siłe hardo
A dlaszemu windows phone jest zly? :cmicrosoft już wielokrotnie udowodnił że nie potrafi robić mobilnego os'a, zhejtucie mnie ale hurr durr win8 multiplatformowość na siłe hardo
Windows phone jest teraz chyba najlżejszym i najstabilniejszym systemem, działa szybciej niż android ale niestety jest ograniczony ;c
Sam mam htc touch pro 2 z windows mobile - NIGDY WIĘCEJ, serio, nigdy więcej tego pseudo shitu na telefon jedyne co to kusi wyglądem, a dlaczego?
zacina się
mega obciąża cpu
brak aplikacji
windows market - 35 aplikacji, ceny zaczynają się od 25zł za gre w kółko i krzyżyk
zrąbane romy, jak źle trafisz fabrycznie nie będzie ci działał np. music player, chodź wydaje mi się, że to pojedyńczy przypadek
A dlaszemu windows phone jest zly? :c