• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Mam problem ze strona Otland.net

co ma piernik do wiatraka?

niby wiatraki się robi by działał młyn, a młyny się robi, żeby mieliły zboże, a mieli się zboże by robić z tego różne rzeczy, w sumie to może taki piernik składa się z takiego zmielonego zboża (oczywiście odpowiednio przetworzonego), a więc wtedy wiatrak ma dużo do piernika i na odwrót, gdyż przyczynił się do wytworzenia piernika

ale jestem popierdoloooony

#temat

kiedyś też miałem problemy i też użyłem combo fixa i pomogło ;p

jebać formaty, potem ludzie płaczą, że czegoś nie zapisali, tempe chuje

No ale Feren dobrze napisał, na pierwszym lepszym forum informatycznym za rade typu "rób formata pomoże 1111" dostaje się warna, format to ostateczność o ile dobrze się konserwuje komputer, nie korzysta z pseudo firewalli typu avast i tego typu można się z formatem wstrzymać lata. Ale nie ! Lepiej metodą na tibijczyka - bez firewalla ale format co pół roku.

Czasem trzeba :D
@edit
Nie każdy jest tak ogarnięty Seminiari jak ty ;d

w sumie to jak porządkuje pokój to wypierdalam wszystko z niego i od nowa wstawiam xd bo inaczej nigdy nie daje rady bo ciągle coś się wala xd

ale na kompie to wpierdalam all na dyska D xd i potem kasuje z niego shit

Ja to samo jak sprzatam to wywalam wszystko potem musze iść i kupić... chuj że to była dobra rzecz.
Też dysk mi padł bo co chwile musialem formatować nie wiem czy to formata wina nie wiem.

Ja to samo jak sprzatam to wywalam wszystko potem musze iść i kupić... chuj że to była dobra rzecz.
Też dysk mi padł bo co chwile musialem formatować nie wiem czy to formata wina nie wiem.

ty, ale ja to wypierdalam na korytarz, a nie do śmieci lol

Back