• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Map Tracker 8.6

Verdis

Ciekawy świata.
Reaction score
9
Siemka,
Mógłby ktoś mi wytlumaczyć jak działa map tracker, i czy można nim skopiować całą mapę..?
Proszę też o podanie linka to map trackera 8.6, gdy ktoś ma już sprawdzonego :)
Dzięki...

Nie masz Donatora nikt nie pomoże :)

nie wiesz, to się nie odzywaj

#temat

nie musisz mieć żadnego śmiesznego donatora, a map tracker source 8.54 jest na google project i łatwo go updatnąć wyżej, poprostu oparty jest na tibiAPI, która jest dobrze zrobiona pod 8.60

jak chodzę to tam nic się nie zapisuje... klikam start.... ale nic

gówno prawda, ztrackowałem z 10 evo jak nie więcej i innych shitów na 8.6, jak się umie to się trackuje, jak nie to nie.

Kolejny jebany noob co próbuje zarobić na gównianej 8.6 zamiast zrobić coś dla graczy i postawić 9.8+
Szkoda mi was, że takim pomagacie. Tłumaczycie się, że tibia upada, gówno prawa, gra nadal w nią te 100k graczy (rl i ots). Graczy na otsach jest mniej przez jebane 8.6 bo każdy zasrany polaczek to stawia byle zarobić te 200zł za które może najwyżej laske pedałowi zrobić. Zacznijcie myśleć.
Btw. Polish board to nie request. Niech polaczki nauczą się angielskiego dopiero im pomagajcie, bo połowa z tych tematów to zakładają kompletni idioci bez mózgu. Przestańcie pomagać takim gównom to nauczą się czegoś sami bo zaczną kombinować, próbować sami, a takto tu wchodzą i mają gotowe od doświadczonych. Uwierzcie, że max pare miesięcy pociągnąc otsy na 8.6 a po updatach wtedy już może być za późno na nowsze wersje tibii.

ej panie ogar, nie żeby coś ale np. ja i gitu to zajmujemy się 9.8 +

- - - Updated - - -

więc nie wszyscy zajmują się 8.60 z Polaków

a co do pomocy, to już od dawna wiadomo, że jak masz problem to lecisz na polish board, tutaj nawet ludzie piszą jaką lodówkę wybrać...

Back