• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Map tracker 9.54

maciekxx

Banned User
Reaction score
3
Witam, czy mógłby ktoś podesłać map tracker pod 9.54? Chce skopiować kilka lokacji z rl. Wiem, że to open source ale nie znam się na programowaniu i sam nie potrafię przerobić go pod 9.54.

hahahah

nikt Ci nie podeśle za free, brazylijczycy mają i szwedzi, pytałem paru czy by nie sprzedali mi jak jeszcze 9.4 było i jedyne co to tylko mape chcieli :D

Chociaż niewiem w sumie, bo ja chciałem kupić razem z source, bo po chuj kupować map tracker na 9.54 jak zaraz wchodzi 9.6 ;D

projekt jest open source, ale źródła są aktualne do 8.62, dalej musisz robić sam ;p

Seminari - rozruszałeś temat otsów pod 9+ :)
Jeśli jednak ktoś sprzedawałby maptrackera w rozsondnej cenie to wydaje mi sie, że miałby dużo chętnych :)

Seminari - rozruszałeś temat otsów pod 9+ :)
Jeśli jednak ktoś sprzedawałby maptrackera w rozsondnej cenie to wydaje mi sie, że miałby dużo chętnych :)

jakaś tam strona fanowska kiedyś oferowała ponad 1000 za niego i się chyba nie doczekali :D

Pomyśl:

maptracker --> skanujesz mapy --> sprzedajesz mapy po 50 lub po 100, a moze nawet po 200-300 zl, to wiekszy zysk masz co kazdy update niz sprzedajac map trackera ;p

Jak coś to możesz spytać Talaturena o map tracker, mi On odpowiedział, że nie jest zbytnio na sprzedaż chyba, że wzbudzę jego ciekawość odpowiednią kwotą, ale dopisał też, że można być ona śmieszna dla mnie, to wolałem już nie zgadywać ;s

Last edited:
Back