• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Mapy i silniki wszystkich otsów(k44, hexana itd)

Status
Not open for further replies.
Ej!!
Ja chciałem banana :D
:p

btw. bartastk nie rozumiem po co ten post ja sobie jaja robię.

Fajny żart, przecież te wszystkie mapy i całe data/mods są łatwo dostępne w necie, wystarczy poszukać.. jak ktoś chce to pisać na gadu 1517938.

k44 to premiera ots(złodziejstwo)

hahahahahahahahhah pajac kurwa jakich mało xD

K44 mape robiłem od 85mb z downloadu czysty wofb ;]
Początkowa mapa elory,enfori etc.. to byla stara premiera (nie kradziona) która miała 95mb -.^. Teraz ma 117 mb, wiec nie pierdol o rzeczach , o których masz zerowe pojecie - zerowcu.

a hexana nic ciekawego, pare dni roboty.

n/c... wpierdala cie zazdrosc, tylko pierdolic potrafisz oraz stawiac evo z downloadu ;]

Fajny żart, przecież te wszystkie mapy i całe data/mods są łatwo dostępne w necie, wystarczy poszukać.. jak ktoś chce to pisać na gadu 1517938.

plx!

Jezu co się czepiasz Samme jest prima aprillis więc nie mozna zrobic jednego tematu i pozartowac w nim ? Wez uspokoj sie z tym regulaminem :)

A co do tej hexani to na pewno nie 3 dni ale z 2 tygodnie w dobrej ekipe by spokojnie dalo rade. wszystko zalezy od profesjonalizmu zespolu

Ey eyeyeyey!
Bez kłótni!
Omg teraz będą się ciągle kłócić!

hue hue sorry nie zauwazylem :)

0374-prima-aprilis.jpg

@up
no i wlasnie tyle wiem na ich temat

@edit
no ta hexana nawet niezle sie przedstawia chociaz ich strona to jakas masakra

Zrobilbym lepsza jakbym mial siano na odpalenie takiego czegos. Poki co kombinuje jak tutaj skompilowac serwer na moim biedakowym vpsie

Ogarnijcie mózg Ci co zaczęli flame w temacie który w ogóle nie po to został założony.

Co do tematu, dałem się nabrać chociaż mam to gdzieś czy był by tu faktycznie link do wspomnianych otsów, wszedłem po prostu z ciekawości czy faktycznie jest to możliwe i dałem się nabrać, tak dałem się nabrać. oo o nie to już tyle razy dzisiaj.

cool story:
Sytuacja miała miejsce dzisiaj, godzina bliżej nieokreślona (było na pewno rano coś około 9~ więc jeszcze nie kontaktowałem). Wsiadając do samochodu kuzynka całkiem serio zaczęła się przyglądać nad tylnią lampą mojego samochodu, potem wchodząc do środka pyta się mnie całkiem poważnie co mi się stało z lampą? To się pytam, z jaką lampą i od razu się zaczynam zastanawiać co za HUJ mi mógł ją zbić bo przecież nigdy w nic nie przywaliłem ani nic. Nie minęły więcej jak 3 sekundy a już zdążyłem się znaleźć na dworze z wielkimi oczami a kuzynka całą parą "PRIMA APRILIS!", wkurwiłem się. Całą następną część dnia spędziłem na robieniu kawałów innym, musiałem się zemścić.

Wiem, nic ciekawego, ale jednak postanowiłem się podzielić.

cool story:
Sytuacja miała miejsce dzisiaj, godzina bliżej nieokreślona (było na pewno rano coś około 9~ więc jeszcze nie kontaktowałem). Wsiadając do samochodu kuzynka całkiem serio zaczęła się przyglądać nad tylnią lampą mojego samochodu, potem wchodząc do środka pyta się mnie całkiem poważnie co mi się stało z lampą? To się pytam, z jaką lampą i od razu się zaczynam zastanawiać co za HUJ mi mógł ją zbić bo przecież nigdy w nic nie przywaliłem ani nic. Nie minęły więcej jak 3 sekundy a już zdążyłem się znaleźć na dworze z wielkimi oczami a kuzynka całą parą "PRIMA APRILIS!", wkurwiłem się. Całą następną część dnia spędziłem na robieniu kawałów innym, musiałem się zemścić.

Wiem, nic ciekawego, ale jednak postanowiłem się podzielić.

ERSGCBBN25.jpg

1291418659-bpfull.jpg

brolistCHUCK.jpg

Status
Not open for further replies.
Back