• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!

Masowy sms

Status
Not open for further replies.
Chuj z kulą, nie odpisuje, olewa mnie juz z 2 tygodnie, wole cos porzadnego, co ma normalne podejscie do klienta...

Zdecydowanie http://sms-c.pl/
Najtansze sms-y ;)
Wiele opcji, raporty dostarczenia etc
Co do oferty Kuli nie jestem pewien bo nie potrafi ci udowodnic czy napewno wyslal tyle smsow ile wykupiles :)

Chuj z kulą, nie odpisuje, olewa mnie juz z 2 tygodnie, wole cos porzadnego, co ma normalne podejscie do klienta...

Chuj z tobą. Cześć.
Nie robie interesów z idiotami to raz.

Tidimel said:
czesc, z jakiego serwisu wysylasz te masowe sms?
To napisałeś idioto 2 tygodnie temu, o wysyłke SMS zgłosiłeś się wczoraj a teraz trochę zleceń przetwarzam i nie miałem czasu odpisać okularnikowi.

Chuj z toba, nie szanujesz klienta, chcialem placic od razu, olales mnie na gg i na pw, w takim razie baj baj...

Skorzystalem z tego sms-c.pl i wyslalem 1k dla testu i ladnie poszlo ;) Dzieki za pomoc ;]

Chuj z toba, nie szanujesz klienta, chcialem placic od razu, olales mnie na gg i na pw, w takim razie baj baj...

Skorzystalem z tego sms-c.pl i wyslalem 1k dla testu i ladnie poszlo ;) Dzieki za pomoc ;]
Bo jak ktoś mi pisze na gg ej mam wazna sprawe to olewam :) Dziennie troche takich dzieci w okularkach do mnie pisze.

Klienta? Pff.

Status
Not open for further replies.
Back