• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Masz skuter lub motocykl? Wejdz!

Status
Not open for further replies.
paxton- r125 super wyglada wiadomo, ale ja bym ci polecal wziasc ybr ( chyba tak sie nazywa ta yamaha ) albo hondzie varadero :) Zdecydowanie lepsza pozycja !

paxton- r125 super wyglada wiadomo, ale ja bym ci polecal wziasc ybr ( chyba tak sie nazywa ta yamaha ) albo hondzie varadero :) Zdecydowanie lepsza pozycja !

Tak, motory tez ładne ale jednak nie moj styl :peace:

a co sądzicie o aprilli rs125? Wg. mnie ciekawa oferta na początek dla tych ze sportowymi ambicjami :P

Rs125 jest jak pamietam najmocniejsza :D ale ona nowa kosztuje 20 tys?

a co sądzicie o aprilli rs125? Wg. mnie ciekawa oferta na początek dla tych ze sportowymi ambicjami :P

Rs125 jest jak pamietam najmocniejsza :D ale ona nowa kosztuje 20 tys?

Aprilia jest tansza od Yamahy chyba o tysiac funtow (5000 zl)

Po drugie, nowe modele nie sa szybkie bo wszystkie 125 musze miec max chyba 85mph, druga sprawa Aprile mozna chyba odblokowac do 30+ koni mechanicznych, ale przy tak malym rozmiarze silnika to chyba nic nie zmieni? Ale slyszalem ze mozna ja strasznie upgradowac, i jeden chlop jechal na niej 196km/h ale to juz chyba lamie licencje na ktora chce zdawac.

Po drugie, specjalista w salonie Yamahy powiedzial mi ze jest dosc wadliwa, i ze siedzial bym tydzien w garazu a drugi jezdzil i tak na zmiane. Ale tak czy tak, Yamaha wyglada najlepiej.

Yamaha w Polsce kosztuje chyba mniej, bo jakos (15 000zl) a w Angli przeliczajac na zlotowki bedzie 18 000zl :mad: Moze sprowadze skads.

Ja tam Pierwsze miałem Chinczyka Kingway Colber potem Keeway Matrix a teraz zakupiłem Aprile RS 120 Polecam ją :)

Status
Not open for further replies.
Back