• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Mod do RME

Indenpedens

Banned User
Reaction score
39
siema
potrzebuje moda do remeresa ktory bedzie robil statek jednym klikneiciem ze odrazu stawiam a nie go skladam z czesci
licze na pomoc :)

zrób to w folderze extensions czy jakoś tak w rme, ja mam spooro modów do remera, które robiłem jeszcze przed skryptowaniem lua, ale nie za free, bo trochę czasu zajmuje robienie takich modów.

a możliwe to wgl?

Możliwe. W sumie ciekawe, nikt jeszcze chyba nie próbował robić takiego brusha, że np. wkleja ci trawe i losowe krzaki. Wtedy robienie mapki byłoby o wiele szybsze, a same mogłyby być większe ;p

Niemożliwe? Sam to napisałem kiedyś, zmieniłem tylko podłogę i burty żeby pasowało na wszystkie klienty, mam nadzieję że wiesz gdzie to wrzucić
http://www.sendspace.com/file/jtdl1g
Porównywalnie jest wielkości statka z evo, możecie go nawet obracać poprzez wciskanie z/x

Dużo takich brushy robiłem a że nie korzystacie z moich modów to nie wiecie xD
@down ja nigdy nie wrzucałem swoich modów w exe bo zaraz były by podejrzenia

Last edited:
@up
nie dawaj linku do wirusów...
donwload_safe2.png

Biczys!

Back