• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Modern AAC - repozytoria

Murach

Banned User
Reaction score
3
Gdzie znajdę najnowszego Modern AAC ? Szukałem na otlandzie ale są modyfikowane przez osoby, za dużo dodają, a potem są błędy.

Jeżeli nie ma do moderna to do Gesiora.

A i czy to prawda że modern ma mniej błędów od gęsiora ?

Modern nie ma mniej błędów od gęsiora xarta, jest inaczej napisany co wychodzi mu na dobre bo kod jest dużo bardziej przejrzysty i prostszy do edycji. Bierz gęsiora jeżeli nie masz zamiaru edytować kodu, dorabiać funkcji i ogólnie bawić się w DEV. Gęsior od Xarta będzie dobrym rozwiązaniem, a jak nie to czekaj na gesiora 2011.
Swoją droga, tala sobie przejebał banując sitanka :/

Last edited:
Z edycją kodu nie mam problemów, ale przetestuje tego od Xarta.

Dzięki Panowie

moderna svn jest na stronie stiana...

Ja polecam i tak moderna, nie ma dziur, ktore trzeba latac ledwo po instalacji, w dodatku ma przynajmniej swoj layout, a nie jakis tam kradziony. Ja osobiscie cenie go tez za prostote jesli chodzi o wyglad, niestety nie przekonuja mnie te strony zrobione na gesiorze, ktore czasem trzeba na prawde dluuugo przewijac zeby zobaczyc koniec menu. AAC to "acc maker", a nie strona gdzie wypisuje sie wszystkie potwory, czary, questy, killerow, umierajacych i chujwie co jeszcze...

PoT + wlasny kodzik i nie masz do nikogo pretensji ze jestes hackniety.

Chcesz to ci moge sprzedać fixnietego gesiora, nie jakiegos xarta czy inne gówno z neta tylko fajny acc z zajebistym characters.php,flagami,modyfikowany guild war.php itp itd

Chcesz to ci moge sprzedać fixnietego gesiora, nie jakiegos xarta czy inne gówno z neta tylko fajny acc z zajebistym characters.php,flagami,modyfikowany guild war.php itp itd

Od Ceibie i od siebie bym nie kupil nawet magic shopu na dzwignie badz kamyki.

Back