• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Modyfikacja klienta

ja pierdole, a takie trudne byś nie ty, tylko twój kolega jakiś z innego kraju np. z Mikronezji, albo może Trynidadu i Tobago lub chuj wie z jakiego Landu, może nawet z Nibylandii uploadnął gdzieś clienta? Nie dajesz wtedy linku u siebie na stronę, tylko poprostu jakoś to tak organizujesz, że ludzie się skapną gdzie to jest lub koleś robi stronę tam daje link uploadowy, a ty nie dajesz samego linku uploadowego ale link do strony tego kumpla..

Czy coś ;s

Modyfikować możesz sobie jak chcesz, chodzi o to, że nie możesz z tego jakby mieć korzyści majątkowych i rozpowszechniać tego clienta, możesz mieć dla siebie samego, nielegalne dopiero będzie jak komuś to dasz tak btw.

I wgl w sumie to jest pierdolenie, bo cipsoftowi się nie opłaca robić takich dupereli jak wytaczanie procesu każdemu dzieciakowi z ots'em

ja pierdole, a takie trudne byś nie ty, tylko twój kolega jakiś z innego kraju np. z Mikronezji, albo może Trynidadu i Tobago lub chuj wie z jakiego Landu, może nawet z Nibylandii uploadnął gdzieś clienta? Nie dajesz wtedy linku u siebie na stronę, tylko poprostu jakoś to tak organizujesz, że ludzie się skapną gdzie to jest lub koleś robi stronę tam daje link uploadowy, a ty nie dajesz samego linku uploadowego ale link do strony tego kumpla..
Chłopaki z Atlantydy się tym zajmują po taniości.

Nielegalne, ale i tak gówno Ci zrobią. Więcej by im wyszły koszty prawne, niż od Ciebie uzyskali. W dodatku możesz zaznaczyć, że w celach edukacyjnych zedytowałeś klienta.

W dodatku możesz zaznaczyć, że w celach edukacyjnych zedytowałeś klienta.
Gdy to zaznaczę, mogę później oficjalnie wrzucić go na swoją stronę?

no nie wiem, bo jeżeli masz sms shop u siebie na servie, to teoretycznie czerpiesz zyski za pośrednictwem clienta cipsoftu...

Co myślicie o tym z ronots
To play on the RonOTS server, You must download the Open Tibia client. You can also convert AT YOUR OWN RISK original Tibia client, but remember, use it to connect to the RonOTS server is illegal. Tibia client is owned by CipSoft GmbH and may be used only under the terms of the license. Below for educational purposes you can download the client adapted to play on the RonOTS server.
Przeszło by to jakoś? Oczywiście, podmienić dane.

Hahahaha, o kurka, dobre :P
Nom, coś w tym rodzaju i prawo jest po Twojej stronie.

to akurat nie jest tak bardzo ściśle objęte prawami autorskimi.. a nawet jeśli, to wystarczy zmienić 1 piksel w każdym spricie i już po problemie, np. jakimś makro czy coś ;s

Back