Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
Po raz kolejny muszę się do was zwrócić o pomoc... nie będę się długo rozpisywał, chciałbym aby ktoś pomógł mi zrobić most powerfull guilds w ramce coś takiego jak tu na zdjęciu :
tak jak napisałem czytanie ze zrozumieniem ;p chcę skrypt " most powerfull guilds " umieścić w ramce tak jak na rysunku wyżej, bo normalnie ten skrypt dodaje się do pliku "latestnews" ale wtedy jest w ramce "news ticker" a ja chcę osobną ramkę...
to jak pomoże ktoś @up nie rozumiem twojej wypowiedzi a co miałem próbować?? jedynie co sam potrafię zrobić ta tą ramkę ale nie umiem w niej owego "skryptu" umiescic.
to jak pomoże ktoś @up nie rozumiem twojej wypowiedzi a co miałem próbować?? jedynie co sam potrafię zrobić ta tą ramkę ale nie umiem w niej owego "skryptu" umiescic.