• There is NO official Otland's Discord server and NO official Otland's server list. The Otland's Staff does not manage any Discord server or server list. Moderators or administrator of any Discord server or server lists have NO connection to the Otland's Staff. Do not get scammed!
  • 2026 staff recruitment is open! Check it out and consider applying!

Muted System + komendy /mute i /unmute

Status
Not open for further replies.

Drakonnan

Active Member
Reaction score
27
Szukam kodu C++ na system muted + kod na 2 komendy dzięki którym mogę dawać mute na x sekund oraz zdejmować blokadę muted.
Prosił bym też o wyjaśnienie co, pod czym dodać.

Na to nie potrzebujesz kodu C++. Jako, ze nie mozna edytowac combatu podczas wykonywania skryptu, tylko podczas jego ladowania (chociaz to mozna edytowac tez) to musisz sobie stworzyc duzy array z roznymi czasami i pozniej doAddCondition, a na unmute doRemoveCondition(target, CONDITION_MUTE).

Ale zrozum to że jest kod c++ na komendę /mute i /unmute ale do tego potrzebny jest System Muted by Rex ale wywala mi błąd przy przebudowie (CTRL + F11) gdy dodam System Muted by Rex.

Na początku miałem podwójnie int tradeTicks. Po usunięciu jednego wyskakiwały następne błędy. Po poprawieniu/wyeliminowaniu tego błędu pojawiały się następne i następne aż usunąłem cały ten System Muted.
Za dużo ich było :P
Dlatego proszę kogoś o napisaniu kodu na System Muted i o napisanie komend /mute i /unmute (chociaż mute i unmute sam bym napisał ale sęk w tym że pewnie nie będzie pasować to Systemu Muted).

I wierzysz, ze ktos Ci go od tak napisal za darmo, podczas gdy Ty nawet gotowca nie umiesz zrobic?
Sitah Ci powiedzial jak mozesz sobie to zrobic...

Zapomnij o pomocy na tym forum, czlowieku... Tutaj ci tylko napisza ze jestes nic nie potrafisz i uzywaj google... a ciekawe co by napisali jakbys napisal w dziale pomocy? :D szukaj pomocy w google? na tym forum dowiesz sie tylko tego co sam wiesz ;p nie oczekuj zbyt wiele bo ci nie pomoga i dozuca 5 warnow. Wypowiadajac sie na tym forum kopiuj wszystko z google, niesprawdzone sposoby wszystko lub mow co pisac w google, pomocy nie uzyskasz mowie ci ;p daj sobie spokoj z tym forum ;d
:w00t:

Zapomnij o pomocy na tym forum, czlowieku... Tutaj ci tylko napisza ze jestes nic nie potrafisz i uzywaj google... a ciekawe co by napisali jakbys napisal w dziale pomocy? :D szukaj pomocy w google? na tym forum dowiesz sie tylko tego co sam wiesz ;p nie oczekuj zbyt wiele bo ci nie pomoga i dozuca 5 warnow. Wypowiadajac sie na tym forum kopiuj wszystko z google, niesprawdzone sposoby wszystko lub mow co pisac w google, pomocy nie uzyskasz mowie ci ;p daj sobie spokoj z tym forum ;d
:w00t:

Akurat Ty pomoc otrzymales, tylko jestes zbyt tepy, zeby ja zrozumiec.

Dobra zamknijcie ten temat. amxxmaster miał racje - Na tym forum nie znajdę pomocy!

Status
Not open for further replies.
Back